GMP-uddannelsen for ledige akademikere, der vil arbejde i Life science industrien

Pharmakon
9 uger
Kurser for ledige
Hillerød

Kursusbeskrivelse

GMP-uddannelsen

GMP-uddannelsen for ledige akademikere, der vil arbejde i Life science industrien 

Er du naturfaglig akademiker og ledig, er GMP-uddannelsen et springbræt til et attraktivt job i life science industrien, og jobbet kan allerede være dit om ganske få måneder. Et attraktivt job, du kan have i mange år, hvor du kan fordybe dig og bygge videre på din akademiske uddannelse.

GMP-uddannelsen er på de fleste regioners positivlister, fordi langt over 80 % af deltagerne får job få måneder efter eksamen.

Dit udbytte af GMP-uddannelsen

Efter GMP-uddannelsen, kan du skrive ”kendskab til GMP” på dit CV. Sagt med andre ord har du en solid forståelse af GMP-reglerne. En kompetence, der gør, at du fremover blandt andet kan arbejde indenfor

  • Produktion
  • Kontrol
  • Kvalitetssikring
  • Distribution

Du får solide kontakter under praktikken

Praktikken er en stor del af GMP-uddannelsen, fordi life science industrien efterspørger medarbejdere, der kan omsætte teori til praksis. I praktikken får du andre indsigter, fx hvordan en GMP-arbejdsplads fungerer, og ser, hvordan en virksomhed arbejder med GMP.

Som regel oplever vi, at virksomhederne er meget interesserede i at have GMP-praktikanter: Du løser en konkret opgave for dem, og de kan vurdere, om du vil passe ind i virksomheden, når du får dit eksamensbevis. Mange kursister har allerede en praktikplads, når de begynder her. De øvrige finder som regel en i løbet af de fire uger inden praktikken.

Indhold på uddannelsen

Vi går i dybden med GMP-lovgivningen og ser både på de nationale og europæiske myndigheders krav. Målet er, at du fremover har helt styr på de GMP-regler, du skal ud og arbejde efter. Og at du ved, hvordan du skal tolke vejledninger og lignende love fra andre brancher og omsætte dem i praksis. Du vil også forstå enkelte trin i alle processerne omkring lægemidler. Det gør, at du kan evaluere dem, så du altid kan forudse, hvad der skal ske, ligesom du kan evaluere bagefter, hvis I skal stramme op på en procedure.

I løbet af en klassisk undervisningsdag får du både gennemgået ny teori og arbejder med helt konkrete GMP-cases.

Målgruppe

GMP-uddannelsen henvender sig til dig, der udover at have en naturfaglig, akademisk baggrund, måske er nyuddannet eller klar til et karriereskifte. Du taler og læser godt dansk. Du søger et job, hvor du både kan specialisere dig og arbejde efter klare procedurer for, hvad du skal. Du er med andre ord en vigtig brik i at styrke sikkerheden af lægemidler.

Eksamen og diplom

Uddannelsen slutter med en to-timers skriftlig eksamen på dansk, hvor vi med forskellige opgavetyper tester din viden om GMP.


Består du eksamen, får du et eksamensbevis. Ellers kan du få et kursusbevis for at have gennemført GMP-uddannelsen.

Om udbyderen

Vores navn er sammensat af "Pharma" og "kon". "Pharma" står for, at vi uddanner og udvikler dig, der arbejder med lægemidler. Vores fokus er kvalitet og medicinsikkerhed. "Kon" relaterer sig til vores konferencecenter, som er for alle – også dig,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om GMP-uddannelsen for ledige akademikere, der vil arbejde i Life science industrien
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Pharmakon

Milnersvej 42
3400 Hillerød

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om GMP-uddannelsen for ledige akademikere, der vil arbejde i Life science industrien

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.