Pharmakon

i Hillerød
Få mere information om skolen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

pharmakon

Pharmakon - et anerkendt uddannelses- og udviklingscenter for farmaceutisk praksis i Hillerød!

Vores navn er sammensat af "Pharma" og "kon". "Pharma" står for, at vi uddanner og udvikler dig, der arbejder med lægemidler. Vores fokus er kvalitet og medicinsikkerhed. "Kon" relaterer sig til vores konferencecenter, som er for alle – også dig, der ikke har med lægemidler at gøre. Indtjeningen fra konferencecenteret omsættes til forskning og udvikling indenfor medicinsikkerhed.

Hovedaktiviteter

Vi leverer efter- og videreuddannelse samt konsulentydelser til ledere og medarbejdere i apotekssektoren og life science industrien. Vi arbejder med forskning og udvikling inden for apotekspraksis. Pharmakon driver Farmakonomskolen, som uddanner farmakonomer. Endelig byder Pharmakons konferencecenter alle velkomne, som har brug for lokaler til små og store møder, kurser eller konferencer.

Fakta om Pharmakon

  • Vi er ca. 140 fastansatte medarbejdere med meget forskellig baggrund.
  • Vi er en god blanding af nye og erfarne medarbejdere.
  • Cirka en tredjedel af medarbejderne er tilknyttet konferencecentret, og mere end halvdelen i de øvrige områder har en baggrund som farmaceut eller farmakonom.
  • Pharmakon er et aktieselskab med en aktiekapital på 20 mio. kr. Vi er ejet af Danmarks Apotekerforening (Apotekernes arbejdsgiver- og brancheorganisation).
Vis alle uddannelser fra Pharmakon

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Pharmakon
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontaktinfo

Pharmakon

Milnersvej 42
3400 Hillerød

 Vis telefonnummer

Sponsoreret