Vis kurserforledige.com som: Mobile

Vi afholder en digital MESSE FOR LEDIGE den 19. januar. Skriv dig op her og kom med til messen. 

Hvad siger tidligere kursister om Nyledige.dk?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 27 evalueringer

Pernille
(5)
En dygtig og engageret kursusleder, fine lokaler og god forplejning.
Sonia, kursist på SAP Introkursus
(5)
Meget tilfreds, underviser er god til at gøre SAP interessant.
Simone, kursist på Projektledelse med PRINCE2
(4)
Begge undervisere var dygtige, velformulerede og tålmodige nok til at svare på de samme spørgsmål flere gange. Var også meget pædagogiske og gode til at lære os huskeregler.
Jeanette
(4)
Thommas er god til at undervise levende - og så gentager han ikke bare det samme som i bogen.
Rikke
(4)
Meget kompetent underviser der på bedste vis gjorde undervisningen levende - med en god kombination af teori og praksisviden.
Ida
(5)
Jeg syntes det er et virkelig godt og meget pædagogisk tilrettelagt kursus. Jonas er desuden en fantastisk god underviser så jeg kan ikke få armene ned af begejstring!.
Steen
(5)
Kombinationen af e-læring og traditionel klasse-undervisning er ideel, da den er fleksibel samtidig med, at det skaber forpligtelse, at man skal forberede sig. Kurset har givet god teoretisk ballast til mine tidligere erfaringer med projektledelse.
Per
(4)
Thommas var rigtig god til at anvende sin store viden, store projekterfaring og sine fantastiske evner som formidler til at relatere det teoretiske (lidt tørre) PRINCE2 indhold til virkelighedens projekter og projektledelse. Jeg kedede mig ikke et eneste sekund, og fik bare lyst til at lære mere.
Pia
(5)
Var først skeptisk vedrørende at blive undervist via e-learning, især da det er flere år siden jeg sidst har siddet på skolebænken. Men blev positivt overrasket. Der var god interaktion med lærerne, godt læse materiale, man kunne se videoerne igen og igen, indtil man havde forstået det meste :-)
Lea
(5)
Iværksætterånden på kurset sætter tanker i gang om, hvad man som ledig kan gøre. Udover at skrive ansøgninger!
Sarah
(5)
Jeg er blevet behandlet som et individ, ikke som arbejdsløs - det er for cool!
Rasmus
(5)
Kurset havde en nær virkelighedstilknytning og overgik mine forventninger.
Tsatiana
(5)
Undervisere, der beskæftiger sig med den virkelige verden til daglig, gode fif, råd og input.
Lykke
(5)
Jeg startede som et hundrede procent nybegynder. I dag føler jeg mig perfekt orienteret om, hvad en bogholder skal kunne.
Jonas
(5)
Gennemgang af relevant materiale, i passende omfang og rækkefølge. Underviseren er glimrende formidler af PRINCE2, både generel forståelse og anvendelse.
Jonas
(5)
Jeg føler det har givet mig en god forståelse for organisationsstruktur og projekter - inklusiv diverse faldgruber, løsninger og regler.
Frank
(5)
Det var meget givende at være sammen med andre deltagere, som kom med vidt forskellige forudsætninger for deltagelse i kurset. God anledning til sparring og udveksling af erfaringer. Meget givende at få instruktørens vinkel på anvendelse af PRINCE2
Jeanette
(4)
Thommas er god til at undervise levende og så gentager han ikke bare det samme som i bogen.
Leif
(5)
Kurset kan helt sikkert anbefales til andre der har, eller skal til at have, med SAP at gøre. Det giveren generel forståelse for andre funktioner i virksomheden, og hvordan de interagerer med hinanden.
Mette
(5)
Jeg er lige blevet ringet op - jeg fik jobbet! Mit absolutte drømmejob! Godt jeg fik taget den "lille" uddannelse - er sikker på det har betydet en del at jeg kunne tilføje det til mit cv.
Peter H.Jensen
(5)
Jeg fik job en uge efter kurset - så kom ikke og sig, at SAP-uddannelser for ledige ikke er jobrettede!
Ulrik Frederiksen
(5)
Man hører så meget om dårlige kurser for arbejdsløse, men det er ikke min oplevelse af forløbet hos Nyledige. Tværtimod hjalp de mig med ansøgningen til mit jobcenter, og var supersøde og høflige at snakke med i telefonen. Det hele virkede ligesom bare! En rar afveksling fra den måde, man nogen gange godt kan føle sig behandlet på som ledig. Så ...
Vis alt
Snorri
(4)
1000 tak for din yderst kompetente undervisning, og det solide fundament du har givet os. Og sidst men ikke mindst tak for alle guldkornene, det har faneme også været sjovt
Lykke
(4)
Jeg startede som et hundrede procent nybegynder. I dag føler jeg mig perfekt orienteret om, hvad en bogholder skal kunne.
Tatsiana
(4)
Undervisere, der beskæftiger sig med den virkelige verden til daglig, gode fif, råd og input.