For ledige, 6 ugers forløb - Digitalt Byggeri - Revit Architecture, BIM - Projektering 1+2+3 Del

NTI Academy
Kurser for ledige
6 uger
Dansk
Startdato
Risskov
15-05-2023 05:00  
23.850 DKK
Værløse
31-08-2023 09:00  
23.850 DKK

Kursusbeskrivelse

Digitalt Byggeri - Revit Architecture, BIM -Projektering – 1+2+3 Del

Du vil lære både de grundlæggende og de mere avancerede værktøjer i Revit Architecture, og vi supplerer den fysiske undervisning med e-learning, så du selv kan fordybe dig og dermed få mest muligt ud af kurset. Undervisningen bygger på mangeårige erfaring fra arkitektbranchen, og du er således garanteret en seriøs og kompetent undervisning, der veksler mellem gruppesessioner, individuel sparring og
erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Målsætning
Du får et grundigt kendskab til den 3D-funktionalitet, der ligger i Revit. Vi gennemgår de mere avancerede værktøjer og muligheder. Vi gennemgår opbygningen af komponenter og objekter i Revit, så fleksibiliteten under projekteringen bliver størst
mulig. Efter endt kursus vil du kunne arbejde med både almindelige og avancerede objekter i Revit. Det gør, at du kan skabe præcis det udtryk, du ønsker på større projekter.Hvorfor vælge NTI Academy?

Optimer dine chancer for at få et arbejde efter kurset

Udbyg dine kompetencer med den nyeste viden og teknologi i byggebranchen

Vi hjælper ambitiøse arkitekter, ingeniører, konstruktører, tekniske designere, håndværkere

Forudsætninger

Kurset er målrettet både uerfarne ledige og erfarne brugere, som ønsker at blive endnu bedre til Revit Architecture. Vi kan differentiere undervisningen, så du bliver udfordret, uanset hvilket niveau du er på.

Forudsætninger
Kurset er målrettet både uerfarne ledige og erfarne brugere, som ønsker at blive endnu bedre til Revit Architecture. Vi kan differentiere undervisningen, så du bliver udfordret, uanset hvilket niveau du er på.

Undervisningsmateriale på dette kursus for ledige

Sprog

Undervisningen og kursusmaterialet er på dansk

Kursusform- og tid.

Kurset varighed er 6 uger og består af 9 undervisningsdage.

Der vil i hele perioden være opgaver.

På undervisningsdage er mødetiden fra kl. 09.00 til kl. 15.30.

Der vil under hele kurset være mulighed for at kontakte NTI Academys Support. Her anvender vi programmer med kommunikationsmuligheder.

Der vil blive udleveret en bærbar pc med det program som anvendes på kurset. pc’en er til rådighed i hele kursusforløbet - også til de stillede hjemmeopgaver.

Video

Eksamen og diplom

NTI Academy er et ATC Center (Autodesk Authorized Training Center), og der vil derfor blive udstedt et ATC kursusbevis efter endt kursus.

Pris

Kurserne er gratis for ledige der har fået kurset bevilliget af Jobcentret. 

Ansatte med ret til efteruddannelse kan også deltage på kurset.

Om udbyderen

6-ugers kurser for ledige - NTI Academy’s kurser

Vores kurser er tilrettelagt, så de er målrettet dét, virksomhederne efterspørger lige nu. Det sikrer, at du bliver klædt på til at skabe værdi for din nye arbejdsplads fra første dag.  NTI Academy har den bredeste vifte af udbud i branchen...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om For ledige, 6 ugers forløb - Digitalt Byggeri - Revit Architecture, BIM - Projektering 1+2+3 Del
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NTI Academy

Lervej 15
3500 Værløse

 Vis telefonnummer
www.nti.biz


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 13 evalueringer

Bjarne Jensen

Mogens er dygtig til at lære fra sig, og har altid tid når jeg har haft kontakt til ham uden for undervisningsdagene. så han skal have meget ros.

Tia

Jeg har gennem dette kursus fået trukket min kompetencer markant op, og kan med sikkerhed sige at jeg har gennemgående kendskab til Revit.

Francisco Antonio Escobar-Orellana

Kursus har været en styrkelse af mine faglige kvalifikationer og naturligvis NTI kursus i Revit er noget som anbefales til alle som skal opdateret sin viden og være på den rigtige bølge, som øger de muligheder for at få job både på den private, offentlig område og til dem som arbejde selvstændigt. Kursus er fantastisk og man få de nødvendige væ...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om For ledige, 6 ugers forløb - Digitalt Byggeri - Revit Architecture, BIM - Projektering 1+2+3 Del

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 13 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 15 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere
Marie Jespersen, Kursusdeltager

"Det er et par år siden, at jeg har tegnet i Revit, så kurset har virkelig styrket min tegnetekniske kunnen og givet mig indblik i, hvordan jeg udnytter de forskellige funktioner i Revit bedst og mest effektivt muligt, så jeg føler mig godt rustet til at starte i det nye job."

Læs mere