Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digitalt byggeri - Revit MEP - Basis

NTI Academy
Kurser for ledige
2 uger
Startdato
Greve
Kontakt for startinformation  
Horsens
Kontakt for startinformation  

Digitalt byggeri - Revit MEP - Basis

Revit MEP kursus for ledigeDigitalt byggeri - Revit MEP Basis - 2 ugers kursus fra Positivlisten

På dette kursus bliver du guidet igennem alle fag i Revit MEP med tanke for, at det er et rådgivende ingeniørfirma der skal benytte produktet. Skal produktet bruges som tegneredskab eller projekteringsværktøj vil fokus blive flyttet til det, der er aktuelt for dig.

Kursets indhold og dit udbytte

Revit MEP produktet bruges som tegneredskab eller projekteringsværktøj og derfor vil fokus blive flyttet til det der er aktuel for kursisten.

Ventilaion (HVAC), VVS og El er de fagmoduler der hører under begrebet MEP. Basisviden omkring det generelle Revit MEP, bliver gennemgået her, og det giver kursisten et godt overblik over Revit MEP.

Revit er ikke kun et tegneprogram, det er i høj grad et BIM projekteringsværktøj, og derfor lærer kursisten også hvordan man projekterer med Revit MEP. Vi kommer bl.a. omkring Heating and Cooling Analyse værktøjet, som kan give os tidlige analyser til projektering.

Kursisten lærer derudover også hvordan man beregner ventilationskanalernes størrelser.
Omkring EL kommer vi ind på hvordan du opregner en plan, forbinder lamper til tavler, og du ser hvordan du kan opdele i belysningsplaner og planer med kraft.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig som er ledig eller til dig som er i arbejde og som ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi.
Adgangskravene er, du som minimum have kenskab til Windows 7, Windows 8 eller Windows 10.
Har arbejdet med Revit på Basis niveau.

Undervisningsmateriale

Undervisningen tager afsæt i NTI Academys eget undervisningsmateriale. Materialet er opbygget, så det kan benyttes som opslagsværk efter endt kursus. I materialet er der både teoretiske beskrivelser og cases til projektdagene.

Kursusform

Kurset varighed er 2 uger og består af 37 lektioner med 3 undervisningsdage og 7 hjemmearbejdsdage. Der vil i hele perioden være opgaver.

På undervisningsdage er mødetiden fra kl. 09.00 til kl. 15.30.

Der vil under hele kurset være mulighed for at kontakte NTI Academys Support. Her anvender vi programmer med kommunikationsmuligheder.

Der vil blive udleveret en bærbar pc med det program som anvendes på kurset. pc’en er til rådighed i hele kursusforløbet - også til de stillede hjemmeopgaver.

Kursusbevis

NTI Academy er et ATC Center (Autodesk Authorized Training Center), og der vil derfor blive udstedt et ATC kursusbevis efter endt kursus.

Pris

Kurserne er gratis for ledige der har fået kurset bevilliget af Jobcentret. Kurset udbydes efter den regionale uddannelsespuljes positivliste.

Ansatte med ret til efteruddannelse kan også deltage på kurset.

NTI Academy

Kurser for ledige hos NTI Academy

CAD kurser for ledige

NTI Academy tilbyder kurser for ledige til dig, der har en kort, mellemlang eller videregående uddannelse og gerne vil forbedre dine kompetencer inden for den nyeste teknologi. Vores mål er at hjælpe ambitiøse arkitekter, ingeniører, konstruktører, tekniske designere, håndværkere og andre til at være...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes

 

Kontaktinformation til NTI Academy

NTI Academy

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens

 Vis telefonnummer
www.cadx.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne for ledige?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Thomas
(5)
Jeg har været meget tilfreds med kurset, og det har også være godt og dækkende for emnet MEP i basis niveau. Jeg havde allerede kendskab til programmet og MEP, og ønskede at vide hvor jeg stod, og selv med erfaring har jeg lært nogle tips og tricks i tillæg, og andre områder jeg ikke kendte til før.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Digitalt byggeri - Revit MEP - Basis

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: