Kurser for ledige

Motion Designer Uddannelsen

North Creative Academy, i København
Længde
5 uger
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
5 uger
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Motion Designer Uddannelsen

Levende grafik performer bedre!

Lær at producere animationer og grafik til web, SoMe, reklamer og film.

Bliv skarp til Adobe After Effects og hvordan du bruger det til at skabe imponerende motion graphics og VFX.

Hvad er Motion Designer Uddannelsen?

Motion Designer Uddannelsen er en 5 ugers intensiv miniuddannelse, der sætter dig i stand til at skabe professionelt motion graphics indhold der gør dig meget attraktiv for din kommende arbejdsgiver.

Hvad lærer du?

På Motion Designer Uddannelsen vil du styrke din værktøjskasse og få blive fortrolig med Adobe After Effects så du kan skabe engegerende animerede videoer og motion graphics til din video- og formidlingsprojekt.

Ud over programmet Adobe After Effects vil du også blive fortrolig med de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer så du kan gør dig fri for tekniske stopklodser og slip din kreativitet fri.

Dit fundament bliver altså både at få styr på det omfattende program - Adobe After Effects - og at få greb om de kreative og fortællemessige værktøjer så du kan forme dine produktioner til dit kommunikationsmål.

Uddannelsesplan: 4 moduler og en afgangsprojekt

Motion Designer Uddannelsen indeholder 4 moduler og en afgangsprojekt. Her lærer du trin-for-trin at arbejde tekniske, fortællemæssige og kreative væktøjer. De tekniske værktøjer er centreret omkring Adobe After Effects men du vil også komme i berøring med andre Adobe programmer som, Premiere Pro, Illustrator og Photo Shop. Her ud over vil du lære de klassiske fortælleteknikker og designprincipper i dit arbejde med Motion Graphics og animationer.

Uge 1

After Effects Grundlæggende

Uge 2

After Effects Udvidet

Uge 3

Infografik og explainervideo

Uge 4

VFX, Live Action og 3D

Uge 5

Afgangs projekt

Målgruppe

Hvem er uddannelsen aktuel for - og hvorfor

Motion Designer Uddannelsen er til dig der gerne vil arbejde med animeret grafik og avanceret motion graphics til reklame, SoMe, web, film og video content. 

Skal man fange og fastholde brugernes opmærksomhed i dag, er det ikke længere nok med statisk indhold. Billeder, grafik m.m. skal sættes i bevægelse så de fanger vores opmærksomhed. Dette skal følges op at historier der fænger, berører os og fastholder vores opmærksomhed.

Eksamen og diplom

Skab dynamisk indhold der kan fange og fastholde dit publikum

På Motion Designer Uddannelsen lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante fanimationsværktøjer i Adobes programpakke. Samtidig lære du at bruge værktøjerne til at skabe fængende historier der kan fastholde dit publikum. Kurset giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen motion graphics produktion til online medier. Du vil opleve hvordan de tekniske, kreative og fortællemæssige værktøjer dag for dag kryber ind under huden. Gradvist vil du begynde at opdage din egen måde at animere og fortælle en historie på – din stil og din stemme. Uddannelsen giver dig de absolut bedste forudsætninger til at bringe dig videre som Motion Designer.

Din afgangsfilm kan føre dig videre

Alt fagligt stof du møder på miniuddannelsens 5 uger, bliver omsat til praktisk håndværk. Med afgangsproduktionen skaber du et svendestykke – din egen animationsfilm. Efter endt uddannelse har du overblik og er klar til at selv at lave din næste motion graphics produktion.

Pris

Er du ledig?

Motion Designer Uddannelsen er godkendt på Positivlisten for den regionale uddannelsespulje i Hovedstaden og i Jylland. Tal med din Jobkonsulent om dine muligheder.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Motion Designer Uddannelsen
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Nana Klitgaard '
12 okt 2023
Dedikerede og professionelle undervisere

Jeg har deltaget i Motion Designer uddannelsen og jeg må sige, at det er nok et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget i! Hvis ikke det allerbedste. Det var meget inten...

Vis alt
North Creative Academy
Hejrevej 34A
2200 København NV

Medieskole og netværk der styrker den kreative branche! NORTH Creative Academy er en skole funderet i en moderne kreativ medieverden, hvor vi laver undervisningsboosts som er skræddersyet både til de erfarne og til nye talenter. NORTH tilbyder undervisning indenfor film,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret