Kurser for ledige
Ingen anmeldelser

Kostvejlederuddannelse for ledige

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Kostvejlederuddannelse for ledige

Drømmer du om at hjælpe andre til at opnå deres mål og blive en bedre udgave af sig selv? Og vil du gerne være en vigtig sparringspartner på deres rejse om at opnå respekt for sit eget spejlbillede? Så er kostvejlederuddannelsen lige noget for dig..

Bliv certificeret kostvejleder

Antallet af overvægtige er stærkt stigende på verdensplan og har været det over en lang årrække. Det kan der være mange årsager til. Bl.a. er for lidt motion, mad af dårlig kvalitet og vores generelt manglende viden om ernæring og kost nogle af årsagerne hertil. 

Vil du være med til at bryde med denne tendens? Og går du med en drøm om at kunne hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv gennem kost, motion og mental sundhed? 

Uddannelsen til kostvejleder hos Nordic Online Academy giver dig teoretisk viden om kroppens måde at fungere på, når det handler om indtag af mad og væske. Her kommer vi bl.a. ind på, hvorfor kosten er vigtig for dine cellers funktion, balancen mellem indtag og energiforbrug i kroppen, fordøjelsen og hvilke problemer, der kan opstå i fordøjelsen, kroppens energisystemer og meget mere. Uddannelsen har også et stort fokus på den mentale sundhed, da dette er mindst ligeså vigtigt som den fysiske sundhed. Den mentale sundhed er afgørende for, at vi er tilfredse med det spejlbillede vi ser. 

Udover den teoretiske grundviden om kroppen og dennes måde at fungere på, i forhold til den mad vi indtager, så får du også praksisnær viden om, hvordan du bliver den bedst mulige rådgiver overfor dine kommende klienter. Du får viden om, hvordan du griber et forløb an fra start til slut og hvilke opmærksomhedspunkter, der kan være undervejs, alt efter hvilken klient du sidder overfor. 

Med andre ord giver kostvejlederuddannelsen dig den teoretiske grundviden samtidig med, at du får praksisnær læring om arbejdet som kostvejleder, så du er bedst muligt rustet til at stå på egne ben over for dine kommende klienter. 

Det bedste fra to verdener 

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
På uddannelsen som certificeret kostvejleder for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Som en del af af kostvejlederuddannelsen for ledige vil du:

  • Opnå dybdegående viden omkring kroppens måde at fungere på
  • Få indblik og forståelse for både mental og fysisk sundhed'
  • Få kompetencer til at rådgive dine kommende klienter
  • Være klar til at stå på egne ben, som professionel kostvejleder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Fjernundervisning

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der har en drøm om at kunne hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv gennem kost, motion og styrket mental sundhed.

På uddannelsen er der primært deltagere fra følgende to målgrupper:

Selvstændig kostvejleder:
Personer som gennem uddannelsesforløbet ruster sig til en fremtid som selvstændig kostvejleder med egne klienter.

Overbygning på nuværende kompetencer:
Personer som i forvejen arbejder med mennesker og som ønsker styrkede kompetencer omkring kostvejledning, som kan benytte indenfor deres fagområde. Der kan være tale om pædagoger, fysioterapeuter, sundhedsfagligt personale, køkkenpersonale, coaches, personlige trænere mv. 

Eksamen og diplom

Ved endt uddannelse vil du modtage et diplom. 

Pris

Uddannelsen som certificeret kostvejleder for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 4 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 12.000 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kostvejlederuddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret