Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digital markedsføring

Ledernes KompetenceCenter
Kurser for ledige
6 uger
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart
Startdato
Kolding
19-08-2019 09:00  
18-11-2019 09:00  
Aabenraa
19-08-2019 09:00  
18-11-2019 09:00  
København
26-08-2019 09:00  
11-11-2019 09:00  

Kursusbeskrivelse

Digital markedsføring

Skab resultater med professionel markedsføring af din virksomhed på nettet, og få bevis på dine kompetencer.

I en mere og mere digitaliseret tid er markedsføring på de digitale medier vigtigere end nogensinde. På uddannelsen træner du din evne til at arbejde sikkert og effektivt med udviklingen af din virksomheds digitale tilstedeværelse og markedsføring på både strategisk og praktisk niveau.

Bliv kompetent til online markedsføring, og skab resultater gennem de online medier

  • Få redskaber til at udarbejde webanalyser og sætte digitale målsætninger
  • Lær at skrive fængende tekster og måle på dine resultater
  • Bliv fortrolig med betegnelser som SEO, Google Analytics og Content Marketing
  • Få 10 ECTS-point fra AU i international handel og markedsføring

Akademifagets forløb

Du bliver undervist af et stærkt undervisningsteam bestående af nogle af landets dygtigste eksperter i online marketing. Undervisningen består af korte oplæg fra underviseren, cases og praktiske online opgaver.

Med forbehold for mindre justeringer ser undervisningsforløbet således ud:

Facebook og sociale medier
Du får viden om sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn til professionelt brug. Du lærer at udvikle strategier for SoMe(SocialMedia), og du får træning i Facebooks annoncesystem.

Søgemaskineoptimering (SEO)
Du bliver trænet i at lave søgeordsanalyser, lægge SEO-strategier samt lave onsite og offsite SEO-arbejde. Du bliver introduceret til stærke metoder og værktøjer, der hjælper dig med at skaffe din virksomhed gode placeringer på Google.

E-mail Marketing
Denne ofte oversete kanal kan virkelig skabe gode resultater! Du lærer, hvordan du opbygger lister, skriver fængende tekster og måler på dine resultater.

Google AdWords & Analytics
Du bliver trænet i at bruge AdWords annoncesystemet, så du kan identificere de rette søgeord og opsætte kampagner. Du lærer også at tracke din markedsføring i Google Analytics, så du kan optimere din placering og opnå størst mulig konvertering.

Content Marketing
Godt indhold styrker loyalitet, opbygger relationer og skaber mere salg. Du lærer, hvordan du arbejder med indhold, indholdsstrategier og digital historiefortælling, der får brugerne til at flokkes om din virksomheds brand.

Digital strategi
Du lærer, hvordan du på baggrund af analyser lægger en digital strategi og udvikler en online marketingplan, der skaber resultater på bundlinjen.

Undervisningsmateriale

Den første undervisningsdag får du udleveret bøger og undervisningsmaterialer. Vi anbefaler, at du medbringer din egen computer eller tablet til undervisningen.

Eksamen

Eksamensformen er en mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og disposition. Når du består eksamen, får du 10 ECTS point på akademiniveau fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring.

Undervisere:

Andreas Solgaard:

Andreas er partner hos webbureauet Beruf, hvor han rådgiver i Google AdWords og Analytics. Han har bl.a. erfaring som underviser hos Google, Ivækst og Bigum og Co. Andreas har en bachelor i E-concept Development fra KEA.

David Lorentzen:

David er social media-ekspert og underviser i marketing og digital annoncering. Han har sit eget rådgivningsbureau, hvor han udbyder hjælp til social media-strategier og kampagner, annoncering og meget mere. Han er uddannet fra Syddansk Universitet.

Christina Klitgaard:

Christina er tekstforfatter, underviser, rådgiver og en af Danmarks førende eksperter i e-mail markedsføring. Hun er stifter af konsulentvirksomheden We love e-mails, som rådgiver og holder kurser inden for e-mail markedsføring.

Erik Ziengs:

Eric er Digital Strateg hos Bolius og Content Marketing blogger hos Nochmal Consulting. Han er specialist i Content Marketing, sociale medier og synergierne mellem kommunikationsplatforme. Eric er uddannet Cand. IT i Engelsk og IT/Organisation fra Aarhus Universitet.

Jonas Holm:

Jonas er digital marketingkonsulent og SEO-specialist hos Skjoldby & Co. Han underviser i søgemaskineoptimering (SEO)

Joakim Ditlev:

Joakim er forfatter til Content Marketing Bogen og konsulent i content marketing. Han underviser i indholdsbaseret markedsføring.

Jeanette Refstrup:

Jeanettet er uddannet journalist og Master i Corporate Communication (juni 2017). Til daglig driver hun sit eget konsulentbureau Strup & Strup. Hun underviser i kommunikation og e-mail marketing.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der vil skabe resultater med digital markedsføring og sikre din virksomhed succes på nettet.

Tilmelding til kurset

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX, HHX)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Uddannelsen er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Pris

Bevilges af dit jobcenter/a-kasse (jobcenterpris: 23.932 kr.).

Om udbyderen

Ledernes KompetenceCenter

6 ugers jobrettet uddannelse i ledelse

Hos Ledernes KompetenceCenter tager vi udgangspunkt i det, du allerede kan. Vi hjælper dig til at udnytte dine kompetencer fuldt ud og bringer dig videre med ny viden og værktøjer, så du kan blive endnu bedre. Vi kan ikke love...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S

 Vis telefonnummer
www.lederne.dk/kompetencecenter


Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital markedsføring

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer