Vis kurserforledige.com som: Mobile

Webfilm Instruktør

Kort og Dokumentar Filmskolen
6 uger
Heltid
Kurser for ledige
Kgs. Lyngby

Kursusbeskrivelse

instruktør

Producer professionelle Webfilm

På Webfilm Instruktøruddannelsen lærer du at tilrettelægge, producere og redigere professionelle webfilm til dine egne projekter eller din virksomhed. Bliv undervist af branchens mest erfarne fagfolk og kickstart din egen karriere med dette 6 ugers intensive uddannelsesforløb. 


Dit udbytte af Webfilm Instruktøruddannelsen

Uddannelsen giver dig værktøjer og metoder til selv at udvikle dine idéer og producere dem. Du bliver i stand til at håndtere en optagesituation, beherske kamera-og klippeteknik og bliver fortrolig med de filmiske virkemidler. 

På uddannelsen til Webfilm Instruktør lærer du trin-for-trin at arbejde med alle relevante filmværktøjer. Det giver dig præcis de kompetencer der skal til, for at du efterfølgende kan lave din egen filmproduktion til online medier. Når du har afsluttet uddannelsen vil du dermed have lært alt det, som gør din næste produktion lettere, sjovere og endnu mere kvalificeret.


Indhold på uddannelsen

På Webfilm Instruktøruddannelsen undervises du af instruktører, klippere, kamerafolk med flere, som hver er specialister indenfor deres område af filmhåndværket. Undervisere som sætter deres viden og erfaring i spil og guider dig, så du udvikler de kompetencer, du har brug for.

Hovedformålet med uddannelsen er at gøre dig i stand til at tilrettelægge, producere og redigere dine egne professionelle online videoer. Dit fundament bliver at få den korte dramaturgi ind på rygraden. Du bliver oplært i kamera, lys, lyd og klipning.

Ved uddannelsens afslutning har du en instruktørs overblik og værktøjer til at eksekvere fra de mest kommercielle til de rent formidlende filmprojekter.

Målgruppe

Uddannelsen til Webfilm Instruktør søges af folk med helt forskellig arbejds- og uddannelsesbaggrund, som har det tilfælles, at de interesserer sig for film.Det kan være unge mennesker som gerne vil kvalificere sig til at komme ind på Filmskoler i ind- og udland. Oftest er vores ansøgere mennesker, som efter moden overvejelse vil give deres liv en ny drejning, og ønsker en intensiv uddannelse i at formidle medrivende historier i levende billeder.

Eksamen og diplom

Ved uddannelsens afslutning har du styrket din værktøjskasse og lavet en afgangsfilm, som du får feedback på fra din underviser og medkursister. Ved gennemført uddannelse får du et kursusbevis. Først derefter kommer den virkelige prøve, når du tager dine nye færdigheder i brug og løser nye arbejdsopgaver.

Pris

Prisen for uddannelsen er 27.200 kroner ekskl. moms. 

Video

Om udbyderen

Kort og Dokumentar Filmskolen

Kort & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Kort og Dokumentar Filmskolen

Blomstervænget 52
2800

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Webfilm Instruktør

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: