Vis kurserforledige.com som: Mobile

Motion Designer miniuddannelse

Kort og Dokumentar Filmskolen
4 uger
Heltid
Kurser for ledige
Kgs. Lyngby

Kursusbeskrivelse

Lær at animere til SoMe, web, reklamer og film

I dagens digitale mediebillede med en overvældende mængde af information der skal fordøjes kræver det noget ekstraordinært at bryde igennem “støjen”.

At være en skarp visuel formidler der får budskabet igennem mængden på de sociale medier kræver ikke bare et godt kendskab til programmer, men også blik for hvornår du bruger dine redskaber bedst til at fortælle din historie. Bliv undervist af branchens mest erfarne fagfolk og kickstart din egen karriere med dette 4 ugers intensive uddannelsesforløb. 


Dit udbytte af Motion Designer miniuddannelsen

Uddannelsen giver dig kompetencer til at løfte din film og formidling i gennem engagerede animerede videoer. Du får styrket din kreative værktøjskasse og bliver fortrolig med programmet Adobe After Effects. 

I stort set alle brancher er der stor efterspørgsel på dygtige Motion Designere der kan bringe liv i den visuelle oplevelse. Som Motion Designer kan du fx komme til at arbejde med:

  • Animering af logoer og lave introer til film, tv og online
  • Explainers (små animerede film) om produkter eller services til virksomheder og deres Sociale Medier.
  • Userinterface design til game design, app design og filmbranchen.


Indhold på uddannelsen

Uddannelsen til Motion Designer er et intensivt forløb hvor du de første 2 uger lærer programmet Adobe After Effects at kende – og de sidste 2 uger lærer hvordan du integrere via greenscreen og bruger dine animationer til at formidle et budskab.

For at få mest muligt ud af uddannelsen, skal du have grundlæggende kendskab til at lave grafik i Adobe Photoshop eller Illustrator, så du selv kan kan lave den grafik du skal animere. Det er en fordel hvis du også har kendskab til klippeprogrammer.

Uddannelserne hos Kort & Dokumentar Filmskolen er båret af lyst, passion for at lære og engagement hos både kursister og undervisere. Hos os får du både udvidet dit netværk med kollektiv undervisning på små hold, og du får det individuelle fokus, når underviserne tager dig i mesterlære.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer, der ønsker at styrke deres komptencer i at animere til SoMe, web, reklamer og film.

Eksamen og diplom

Ved uddannelsens afslutning har du styrket din værktøjskasse og lavet et lille projekt, som du får feedback på fra din underviser og medkursister. Ved gennemført uddannelse får du et kursusbevis. Først derefter kommer den virkelige prøve, når du tager dine nye færdigheder i brug og løser nye arbejdsopgaver.

Pris

Prisen for denne uddannelse r 27.200 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

Kort og Dokumentar Filmskolen

Kort & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Kort og Dokumentar Filmskolen

Blomstervænget 52
2800

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Motion Designer miniuddannelse

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: