Traditionelle Lean Agent uddannelse

Kompetenceforum ApS
5 dage
Dansk
Kurser for ledige
Fredericia, Slagelse

Kursusbeskrivelse

lean 24

Traditionelle Lean Agent uddannelse

Få Lean på CV ét! 

Mange finder at det bedste læringsmiljø for dem er den traditionelle holdundervisning. I undervisningen lægges der vægt på  den praktiske anvendelse af Lean værktøjerne samt erfaringsudveksling mellem deltagerne.

På Lean Agent uddannelsen lærer man at optimere arbejdsprocesser ved brug af Lean værktøjerne. Man lærer således at være projektleder på forbedringsprojekter i virksomheder og organisationer.

Traditionelle Lean Agent uddannelse er for dig, som ønsker, at der lægges vægt på  den praktiske anvendelse af Lean værktøjerne . På alle uddannelsesformerne lægges der således vægt på, at øve den praktiske anvendelse af de enkelte Lean værktøjer.

Uddannelsen er en intensiv uddannelse, hvor der veksles mellem teori og praksis.  Vi lægger vægt på at den er praktisk anvendelig for den enkelte deltager og dennes organisation. Uddannelsen forløber over 5 heldagsmoduler . I forbindelse med uddannelsen er et udbygget E-læringssystem, hvor der er rig mulighed for yderligere selvstudier og afprøve sin viden gennem quizzer, test og øvelser. De enkelte heldagsmoduler omhandler følgende teamer:

  1. Introduktion til uddannelsen
  2. Kortlægning af arbejdsgange med henblik på optimering.
  3. Optimering ved at finde spild og flow i arbejdsgange.
  4. Optimering ved at arbejde med kontinuerlige forbedringer.
  5. Implementering og styring af optimeringsprojekter.

Målgruppe

Ledige der ønsker praktisk anvendelige kompetencer til at forestå forbedringsprojekter. Erfaringsmæssigt er ansøgere med  disse kompetencer blevet mødt endog meget positivt af virksomheder der arbejder med Lean.

Eksamen og diplom

Der afholdes certificering som afslutning af Traditionelle Lean Agent uddannelsen. Der er  mulighed for at indstille sig til akademiuddannelses eksamen i modulet Lean ledelses i praksis. Bestået eksamen giver 10 Ects point. Eksamens afholdelse skal aftales konkret med en skole og koster et gebyr.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Om udbyderen

LEANKURSER.DK

Få viden når du har tid og i i dit tempo. Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Traditionelle Lean Agent uddannelse
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS


 Vis telefonnummer


Få information

Udfyld formularen for mere information om Traditionelle Lean Agent uddannelse

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.