Vis kurserforledige.com som: Mobile

Lean projektleder

Kompetenceforum ApS
Kontakt for information
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Kontakt for opstart - Fjernundervisning
1.200 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Lean projektleder

Med kursuspakken Lean projektleder får du kompetencer i at benytte Lean i projektledelse

I denne kursuspakke kombineres viden om de taktiske overblik med indblik i konkrete værktøjer. På uddannelsen lærer du om forandringsledelse, bliver Lean Agent, Certificeret tavlefører, Policy Deployment konsulent. Endvidere lærer du at bruge Lean Start-up metoden samt kompetenceudvikling via TWI modellen.

Forandringsledelse

På denne uddannelse lærer du at møde organisationen og menneskene lige der, hvor de er. Det er nemlig forudsætningen for at de lader sig lede. Du lærer om, hvilke strategiske overvejelser man overordnet bør gøre sig i forbindelse med gennemførelse af forbedringsprojekter, hvilke lederegenskaber der er brug for i forløbet, hvilke mere taktiske overvejelser man skal gøre sig i processen samt endelig nogle værktøjer til at skabe ejerskab i organisationen.

Lean Agent

I 2005 etablerede vi i samarbejde med Teknologisk Institut den 1. Lean uddannelse i Danmark - Lean Agent uddannelsen. Siden er der uddannet over 4.000 agenter. Denne uddannelse indeholder fagligt nøjagtig det samme som den oprindelige agent uddannelse. Den er blot omformet til E-læring.

Formålet med uddannelsen er at give et udbygget - hands-on- kendskab til de mest anvendte Lean værktøjer, samt  at give deltagerne processuelle kompetencer, så man kan anvende disse værktøjer i et organisatorisk sammenhæng.

Certificeret Tavlefører

Tavlemøder er det mest anvendte Lean værktøj i Danmark og i Europa. Anvendelse sker på mange måder, fra korte startup møder når teamet møder op dagligt, til projektstatustavler i innovative miljøer. Mange har måtte erkende, at det er let at etablere tavlemøder. Det er tilsvarende svært at holde dem igang. Når tavlemøder fungerer, er de et uvurderligt led i arbejdet med kontinuerlige forbedringer.

Med Tavlefører kurset sætter vi fokus på tavleføreren, fordi  det er den centrale person som har afgørende indflydelse på om møderne bliver en succes eller en fiasko. På uddannelsen giver vi tavleføreren kompetencer til at navigere, hvor der ikke er søkort.

Policy Deployment konsulent

En enkel og transparent måde at etablere strategisk planlægning i organisationen med fokus forbedringer i turbulente omgivelser. Metodens styrke er på den ene side, at man sikre fokus på de aktiviteter der har størst betydning, og på den anden side at man gennem et løbende dialogssystem til stadighed kan følge fremdriften.

Policy Deployment er tilrettelagt udfra et praktisk perspektiv. "Hvad skal jeg overveje og gøre hvis min virksomhed vil bruge Policy Deployment?" en art "Gør det selv uddannelse"

Målgruppe

Kursuspakken Lean projektleder er for dig, der ønsker kompetencer i projektledelse med strategisk metode i Lean.

Pris

På kursuspakken Lean projektleder tages de enkelte emner enkeltvis som selvstændige uddannelser og kursus med certifikat. Efter gennemførelse af alle disse fremsendes certifikat for den samlede kursuspakke. Prisen for kursuspakken er 1200 kroner – rabat 29 % i forhold til, hvis man tager alle kurser for sig.

Om udbyderen

Kompetenceforum ApS

Lær når du har tid- i dit tempo - sammen med andre. Kompetenceforum blev etableret 1. maj 2004. Allerede i foråret 2005 lancerede vi i samarbejde med det daværende Center for Produktivitet og Ledelse på Teknologisk Institut, en af de første Lean...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS

Garnisonen 38
4100

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Lean projektleder

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.