Få innovation på dit CV

Kompetenceforum ApS
Dansk
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Løbende - Fjernundervisning
316 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

startup

Få Innovation på dit CV.

I en verden under hastig forandring er der altid stor efterspørgsel efter personer der kan styre innovationsprocesser.  før i tiden var disse ofte teknikkere der kunne udvikle i et lukket laboratorium. Nu til dags har kravene til ionnovation ændret sig så det nu foregår i hurtige forløb i tæt samspil med omgivelserne.

på Leankurser. dk er der en række kurser der kan give dig kompetencer til at forestå innovationsprocesser, samt ikke mindst bevis på disse kompetencer. Herunder kan nævnes:

Introduktion til Innovation: Hvor man lærer om SCRUM, Lean Startup samt TPD

Lean Start -Up: Hvor man i praksis lærer at arbejde med faserne i den verdensberømte Start - Up model.

Hver af disse værktøjer kan studeres særskilt med hver deres personlige certifikat. Kurserne er opbygget, som en vekselvirkning mellem teori og praksis og man kan følge egen kompetence udvikling via quizzer og øvelser. 

I forløbet får du adgang til alle 14 kurser på Leankursus.dk.Leankurser.dk bygger på medlemskab. Et medlemskab giver adgang til alle kurser i medlemsperioden samt adgang til særlig medlemsinfo, tilbud og debat. Medlemsskaber kan tegnes fra 1- 12 måneder og er personligt.

Målgruppe

Ledige der ønsker at få dokumenterede  kompetencer indenfor innovation samt iværksættere der ønsker at anvende værktøjerne til udvikling af eget projekter.

Eksamen og diplom

Hvert kursus afsluttes med en certificeringstest med eget personligt certifikat

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Om udbyderen

LEANKURSER.DK

Få viden når du har tid og i i dit tempo. Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Få innovation på dit CV
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS

Garnisonen 38
4100

 Vis telefonnummer


Få information

Udfyld formularen for mere information om Få innovation på dit CV

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.