Vis kurserforledige.com som: Mobile

Læringscenter (IT)

Køge Handelsskole
Sidste ansøgningsfrist: Løbende optag
Kurser for ledige
Køge
Startdato: Undervisning mandag og tirsdag fra 26. oktober til 8. december 2020 - Køge

Kursusbeskrivelse

læringscenter

Læringscenter (IT) | AMU-kursus

Er du ledig, og kunne du tænke dig, at fordybe dig og få et generelt kendskab til IT samt lære alle de smarte funktioner i Microsoft Office pakken og Microsoft 365. Så er vores Læringscenter lige noget for dig.

Indhold og udbytte

Læringscentret er workshop undervisning, hvor du får tid og mulighed for at fordybe dig i lige netop de funktioner på computeren og dens programmer som er vigtige for dig. Du har samtidig mulighed for at få god sparring og hjælp fra en erfaren underviser.

Derudover vil der være mulighed for at netværke med andre ledige og medarbejdere fra Køge og oplandet, samt for at få karrierevejledning og inspiration til din jobsøgning.

Du kan vælge at arbejde med formelle kursusmaterialer og opgaver, men du er også meget velkommen til at medbringe praktiske opgaver fra din arbejdsfunktion som udgangspunkt for din læring.

I Læringscentret arbejdes med mange typer af brugerprogrammer (Microsoft Office 2013/2016 samt Mircosoft 365 – inklusive Microsoft Teams og OneNote), på alle niveauer fra begynder- til avanceret superbrugerniveau.

Er du ledig med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så skal du kontakte os for at få tilsendt en tilmeldingsblanket AR237, samt eventuel vejledning til hvilke moduler der vil matche dine behov.

Pris

AMU-målgruppe: Basal IT for kr. 2.320,- Udvidet IT kr. 3.072,- For deltagere med videregående uddannelse samt for deltagere tilmeldt gennem Jobcenter/A-kasse (Kommune/Jobcenter betaler), Basal IT kr. 8.121,95 og Udvidet IT kr. 11.062,40. Det er også muligt at tage kurser enkeltvis.

Om udbyderen

Køge Handelsskole

Kompetenceudvikling med Køge Handelsskole

Køge Handelsskole er en stor regional uddannelsesvirksomhed. I tæt samarbejde med erhvervslivet - virksomheder og organisationer - udvikler vi uddannelser, aktiviteter, projekter mv. på alle niveauer. Vi leverer og distribuerer uddannelser til alle faser i den livslange læring, som samfundets...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Køge Handelsskole

Uddannelsesvej 20
4600

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Læringscenter (IT)

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: