Vis kurserforledige.com som: Mobile

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Itucation kurser
6 uger
Kurser for ledige
København
Rating: 5 (2 Evalueringer)
Startdato: 20-05-2019 - København

Kursusbeskrivelse

Kursus for ledige, der udvikler din salgspsykologi og grundlæggende salg

Salg handler om kommunikation med andre mennesker, så de træffer beslutningen om at købe. Uanset om du skal sælge varer eller serviceydelser, om det sker personligt i detailhandlen eller i erhvervslivet – så skal du kunne sælge dig selv.

salg

Dit udbytte af kurset

På dette kursus lærer du om kundeadfærd, salgsstrategier, de psykologiske og sociale processer, der er i spil, når du arbejder med salg, kundeservice eller anden kundevendt sagsbehandling. Foruden en række værktøjer inden for salgspsykologi vil du også modtage undervisning i en række af de IT-værktøjer, der i dag er nødvendige for at lykkes med at sælge.

Du får forståelse for grundlæggende salgspsykologi og kompetencer til at agere ift. forskellig kundeadfærd, tilpasse egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper for derved at opnå bedre salgsresultater.

Overordnede slut kompetencer

Kurset i salgspsykologi og grundlæggende salg giver desuden en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse med planlægning, gennemførelse og opfølgning på personlige møder, salgsmøder og -præsentationer. Kurset giver dig ligeledes kompetencer i Office-pakken med henblik på udarbejdelse af salgsbreve, -præsentationer, KPI mv. Derudover vil du modtage undervisning i online salg via søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskinemarkedsføring (SEM).


Kurset er særligt rettet mod dig, der gerne vil arbejde i detailhandlen eller servicefagene som sælger, salgssupporter, kundeservicemedarbejder og lignende.

Kursusforløbet

I vores undervisning lægger vi stor vægt på relevans og deltageraktivitet. Det betyder at du vil opleve en sammenhæng mellem de faglige elementer. IT-undervisningen og salgspsykologien vil pege ind i en fælles forståelse af, hvordan en virksomhed kan arbejde med salg gennem både personlig kommunikation og via IT-værktøjer.


Du skal forvente en vis forberedelsestid til at læse pensum igennem. Samtidig får du glæde af at indgå i en studiegruppe, hvor I på planlagte dage vil samles og diskutere stoffet og forberede præsentationer til undervisningsdagene.


Kurset afsluttes med aflevering af en skriftlig opgave, som du kan gå til eksamen i. Du får ligeledes mulighed for at sparre med dine holdkammerater om arbejdet med denne opgave.

Undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger.

Praktisk information

  • Klassebaseret undervisning hver dag mellem kl. 09.00 og 15.00
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner
  • Der er egen pc til rådighed under hele forløbet
  • Underviserne er certificerede, erfarne og har stort branchekendskab
  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.
  • Hos itucation er der gratis parkering ved huset og adressen ligger i gå-afstand fra Ryparken station 
  • Modulet Salgspsykologi og grundlæggende salg er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring.
  • Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Modulet afsluttes med en eksamen.

Kursusindhold

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Kommunikation herunder verbal og nonverbal

Kundeservice inkl. aktiv lytning og spørgeteknik

Personlig adfærd herunder DISC-profilanalyse

Søgemaskineoptimering, SEO/SEM

Windows 10, Office-pakken og CRM

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige.
Hvis du er ledig, kan du søge din a-kasse og/eller dit jobcenter om at få bevilget kurset.

Kursusform

Der veksles mellem teori og praktiske øvelser.

Undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger.

Eksamen og diplom

Mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS-point

Godkendt på positivlisten

  • Søg din a-kasse om kurset: Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige (på den landsdækkende positivliste, listenummer 209, kursusnummer 37610). Spørg din a-kasse, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.
  • Søg dit jobcenter om kurset: Er du ikke berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du søge dit jobcenter om kurset via den regionale positivliste - listenummer 487 for Hovedstaden, 198 for Sjælland, side 5 for Fyn.

Pris

Selvbetaling: Ved selvbetaling koster kurset DKK 23.932,- ekskl. moms.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Thomas H. Jensen
(5)
Meget professionelle undervisere, og der var meget spænende emner, man kan bygge videre på.
Pernille Madsen
(5)
Kurset hos itucation har givet mig værdifulde værktøjer til brug i en fremtidig karriere. Jeg har flyttet mig både professionelt og privat i den korte periode kurset var, og det er i stor grad på grund af kurset og den dygtige jobcoach, som er til rådighed i hele forløbet. Anbefales varmt!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Salgspsykologi og grundlæggende salg

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Salgspsykologi og grundlæggende salg
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 239 evalueringer
Se alle evalueringer