Vis kurserforledige.com som: Mobile

Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic og Excel

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Startdato
København
06-01-2020  
17-02-2020  
Århus
06-01-2020  
17-02-2020  

Kursusbeskrivelse

Kursus for ledige i Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic & Excel

På dette kursus bliver du undervist i regnskab, bogføring, samt erhvervsøkonomi. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et grundigt fundament for din videre vej på kurset. Løbende bygger vi mere viden på og når kurset er slut, ved du alt det du skal kunne for at arbejde med regnskab i en virksomhed.

Udover den fundamentale viden om regnskab, vil du modtage undervisning i Dynamics NAV, e-conomic og Excel. Microsoft Dynamics NAV er et fleksibelt økonomistyringsprogram, som kan tilpasses brancher og virksomheder – uanset størrelse.

Det andet system du lærer er e-conomic. Det er et cloudbaseret økonomisystem, dvs. det skal ikke installeres på din pc, men ligger i ”Skyen”. Lige nu bliver det brugt i over 100.000 virksomheder*. Det betyder at kompetencer indenfor e-conomic også i høj grad er efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Har du erfaring indenfor administration og kontor, eller ønsker du at arbejde inden for økonomi- og administrationsområdet, så er kurset noget for dig. Hvis du har en drøm om at åbne din egen virksomhed, vil kurset være et oplagt valg. Du vil med kurset få et attraktivt CV med efterspurgte kompetencer inden for Dynamics NAV, e-conomic og Excel.

Regnskab

Dit udbytte af kurset

Du vil komme til at arbejde med forskellige værktøjer og økonomiske problemstillinger i løbet af de 6 uger regnskabskurset varer - alle i forhold til virksomheders økonomistyring. Med bogholderens arbejdsopgaver som omdrejningspunkt, kommer vi bl.a. ind på de grundlæggende bogføringsprincipper, moms- og skatteloven, lagerstyring og kontoplan.

Som understøttende værktøj arbejder vi med Excel, hvor du bl.a. lærer at lave Lopslag og pivottabeller. Sideløbende vil du blive undervist i økonomistyringsprogrammerne e-conomic og Dynamics NAV. Du vil bl.a. lære at bogføre i de to systemer.

Tilbud om sparring med karrierecoach

I løbet af de 6 uger kurset varer, kan du vælge at få hjælp og sparring af Itucations Karrierecoach. Det giver dig mulighed for at få friske øjne på dit CV og din ansøgning, så du kan komme tættere på dit næste job. En snak om din motivation og fremtid på jobmarkedet er også en mulighed. Itucations karrierecoach kommer ind på holdet og holder et spændende oplæg om bl.a. arbejdsmarkedet.

Kursusindhold

Microsoft Dynamics NAV

e-conomic

Grundlæggende Excel

Regnskab og bogføringDanløn

PowerPoint og OneDrive

Målgruppe

Kurset i Regnskab og bogføring er er særligt rettet mod ledige, men er åbent for alle.
Som ledig kan du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget.

Med økonomistyringskundskaber, samt kompetencer inden for Excel, e-conomic og Dynamics NAV vil dit CV være meget mere attraktivt.

Kursusform

Kurset er på 30 timer om ugen, fra kl. 09.00-15.00. Efteruddannelsen varer 6 uger og der undervises 5 dage om ugen, hvor der veksles mellem teori og praksis.

Vi stiller pc og undervisningsmaterialer til rådighed under forløbet.

I kursuslokalet er der køleskab til medbragt mad og vi sørger for gratis kaffe, te og andre varme drikke. 

Kurset foregår København i gåafstand fra Ryparken st., og der er rig mulighed for gratis parkering foran huset. 

Eksamen og diplom

Kursusbevis
Efter endt kursus får du et kursusbevis indeholdende det pensum du har været igennem i løbet af kursets 6 uger.

Godkendt på positivlisten

Kurset er godkendt på den regionale positivliste med listetitel: Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic og Excel. Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, så de betaler for dit kursus. 

Kurset er godkendt på følgende positivlister: 

  • Hovedstaden: nr. 333
  • Sjælland: nr. 290
  • Nordjylland: side 21
  • Østjylland: side 17

Pris

Hvis du som ledig har fået kurset bevilliget af dit jobcenter, så afholder jobcentret udgiften på kr. 24.898,92 ekskl. moms

Selvbetaling: Ved selvbetaling koster kurset DKK 4.149,82 ex. moms pr. uge.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 42 evalueringer

Peter
(5)
Godt kursus hvor der gives en grundig introduktion til systemet, og efterfølgende gennemføres en større opgave som sikre at vi som kursister er fortrolige med alle grundlæggende transaktioner i systemet. Meget dygtige undervisere.
Madhu Bhambra
(5)
God kursus material og gode underviser.
Ulla Svane Skov
(5)
Utroligt tålmodige og kompetente lærere, der sørger for at alle er med. Dejligt at komme helt tilbage i basislæren vedr bogholderi, og også ifm Officepakken. Og det hele sluttes af med en sjov opgave hvor vi skal bruge lidt at det hele vi har lært.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 42 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 316 evalueringer
Se alle evalueringer