Vis kurserforledige.com som: Mobile

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Itucation kurser
Afvikles af: Itucation kurser plus
Uddannelsestype: Kurser for ledige
Længde: 6 uger
Uddannelsen er på: Dansk
Startdato
København
08-01-2018  
0 DKK
Århus
15-01-2018  
0 DKK

Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Kursus for ledige i Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

Grundlæggende regnskab og erhvervsøkonomi

På dette 6 ugers kursus vil du lære konkrete økonomiske færdigheder ved anvendelse af Excel inden for investering, budgetting, finansiering, økonomirapportering m.v. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset. Der veksles mellem teori og praksis og du får konkrete redskaber og værdifuld viden på kurset.

På kurset gennemgås grundlæggende erhvervsøkonomi, samt bogføring i økonomisystemet e-conomic. Regnskabets opbygning bliver gennemgået og der laves øvelser i bogføring af: bilag, afstemninger, moms samt integration af CSV filer, Excel, og lønsystemer. Kursisterne lærer at forstå et regnskab og omsætte teorien til praksis. 

e-conomic bruges i dag af tusinder af virksomheder og bogholdere verden over og er en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, debitor-, kreditor- og et fakturamodul, og man kan tilføje flere funktionaliteter løbende. Når systemet er så populært blandt såvel revisorer som entreprenører, skyldes det, at e-conomic er så fleksibelt. Kompetencer inden for dette felt er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Kursets indhold

Regneark til økonomistyring

- Grundlæggende Excel
- Likviditetstyring i Excel
- Budgetter i Excel
- Investeringskalkuler i Excel
- Finansieringsforslag i Excel
- Analyse og nøgletal i Excel

Bogføring

- Virksomhedstyper
- Lagerstyring
- Bogføringsprincipper
- Anlægskartotek/afskrivninger
- Moms og skat
- Lønbogholderi

e-conomic

- Kontoplan
- Finansmodul
- Kreditormodul
- Debitormodul
- Lagermodul
- Fra bilag til bogføring
- Projektstyringsmodul
- Årsafslutning
- Integration med Excel
- Integration med bank
- Indscanningsmodul

Danløn

- Grundlæggende Danløn
- Integration med e-conomic

Praktisk information

 • Klassebaseret undervisning hver dag mellem kl. 09.00 og 15.00
 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner
 • Der er egen pc til rådighed under hele forløbet
 • Underviserne er certificerede, erfarne og har stort branchekendskab
 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.
 • Hos itucation er der gratis parkering ved huset og adressen ligger i gå-afstand fra Ryparken station 
 • Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring.
 • Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Modulet afsluttes med en eksamen.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige.
Hvis du er ledig, kan du søge din a-kasse og/eller dit jobcenter om at få bevilget kurset.

Jobrettet uddannelse hos Itucation

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Kursusform

I København:
Faget er på 30 timer om ugen, og vi gennemfører efteruddannelsen over 6 uger fra kl. 9-15. Der er undervisning 5 dage om ugen.

I Aarhus:
Faget er på 60 lektioner, og vi gennemfører efteruddannelsen over 6 uger i dagtimerne. Der er fire undervisningsdage og en projektdag om ugen.

Der veksles mellem teori og praksis.

Eksamen og diplom

Det er muligt at gå til eksamen i modulet Regneark til økonomistyring og opnå 10 ECTS point.
Det er frivilligt, om man ønsker at tilmelde sig eksamenen.

(Tilmelding til eksamen foregår i begyndelsen af kurset.)

Pris

 • Søg din a-kasse om kurset: Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige (på den nationale positivliste med kursusnummer 37526 og erhvervsgruppen; akademisk arbejde). Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket. Spørg din a-kasse, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.
 • Søg dit jobcenter om kurset: Er du ikke berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du søge dit jobcenter om kurset via den regionale positivliste (Nr. 142 for Hovedstaden, side 70 for Nordjylland, side 52 på listen for Østjylland). Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.
 • Selvbetaling: Ved selvbetaling koster kurset DKK 3.833,79- eks. moms pr. uge i København og 3.500,- eks. moms i Aarhus

Itucation kurser

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Itucation kurser

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld dine kontaktdetaljer, hvis du vil vide mere om Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic og Excel.

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Vi hjælper dig igennem tilmeldingen

Errors
Valgfrit

Kontaktinformation til Itucation kurser

Itucation kurserFruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk

Send en email til Itucation kurser

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne for ledige?

          (4)
Thomas   |   08-10-2017
Jeg blev meget positivt overrasket over måden, hvorpå undervisningen generelt foregik på. Man havde én underviser og to til, at hjælpe de studerende. -Dog var faget "Statistik" svært, at følge med i, da undervisningen gik meget hurtigt og emnet var svært. Der blev tit en hel del uro i klassen og det var svært, at følge med i undervisningen, m...
Vis alt
          (4)
Michael Juel Pedersen   |   06-10-2017
God gennemgang af exel, pivottabeller, kurver og grafer. God og lærerig bogføring generelt og opfølgning i e-conomic. Gennemgang af lønberegning og rapportering i Danløn.
          (4)
N.C. Jacobsen   |   30-09-2017
Det har været et super spændende 6 ugers kursus, hvoraf tre af underviserne var helt fantastiske. Fagligt rigtig dygtige, med smil på læben og som gjorde alt i deres magt for at ALLE på holdet var med! De helmede ikke før alle forstod, hvad der blev gennemgået. En enkelt underviser var også utrolig dygtig, rent fagligt, men det var svært at f...
Vis alt