Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Fremtidens kontormedarbejder?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 77 evalueringer

Tine
(5)
Et godt kursus, som giver et fornuftigt indblik i kommunikation samt en grunddig indgang til office-pakkens mest brugte programmer. Det bedste på kurset er dog underviseren, som er yderst kompetent med et godt og smittende humør. Kan bestemt anbefales.
Pia
(4)
Et meget lærerigt og spændende kursus. Glæder mig til at bruge det i mit fremtidige job. Gode undervisere og var på et utrolig godt hold med skønne medstuderende. Tak :)
Heidi
(4)
Rigtig godt og lærerigt kursus. Kan varmt anbefales til andre ledige. Foregår i et trygt og imødekommende miljø udført af kompetente og sympatiske undervisere.
Birgitte Knudsen
(4)
6 intensive uger, super undervisning. Meget lærerigt.
Safaa Abdul Halim
(5)
Underviser Lars og de andre medarbejer i itucation var meget dygtige til både undervisning og til at hjælpe med alt hvad man har brug for inden for It verden samt jobansøgninger og Cv’er. Tak til en super dygtigt itucation-team.
Nadica
(4)
Goder undervisere og floter lokaler
Tina-Maria Larsen
(4)
Det var et rigtigt fint og udbytterigt kursus, som jeg i den grad vil kunne bruge fremadrettet - ikke mindst p.g.a. Lasse Rune Hansens undervisningsmetoder.
Jonna
(4)
Let fordøjeligt kursus, alle kan følge med. Gode undervisere og skønt personale. Desværre lidt for meget fokus på de kursister der vælger eksamens opgaven. Der mp godt være flere planlagte øvelser i fællesskab for kursister som har fravalgt eksamen
Lisbeth
(4)
Spændende kursus, har givet mig et skub i den rigtige retning 👍🏻🙂
Laila
(4)
Kender man ikke til Office får man her en meget grundig gennemgang så alle kan følge med. Man bliver også introduceret til kommunikation og forskellige teorier på området på en meget grundig måde.
Tina Britt Sørensen
(4)
En "øjenåbner" for muligheder i fremtiden. Og, trods vores lærer ikke ville kaldes "lærer", så giv ham et kæmpeklap på skulderen. Han er da et menneske fyldt med empati og tålmodighed (det sidste ikke mindst). God sommer til jer alle.
jesper holm brygger
(3)
okay kursus, dygtige lærer og godt matriale , der kunne godt bruges mere tid på Exel delen
Jesper Nielsen
(4)
Fint
Jeanie arp
(5)
Meget tilfreds Dygtige og kompetente lære Meget lærerigt Har givet lyst til mere
Elsebeth Stausholm
(5)
Jeg var meget glad for at gå dette kursus hos jer - Nu har fået job men kommer gerne tilbage hos jer - hvis chancen byder sig! Super flinke lærere og leder hos ITUCATION
Penka Bonovska
(5)
Tak for den dejlige oplevelse fra den første til den sidste dag. Jeg er glad for at jeg valgte dette kursus på grund af den hjertelige velkomst, på grund af det spændende uddannelsesprogram og på grund af underviserne Lars og Niklas, som er meget rolige, forklarer meget detaljeret og forståeligt, med personlig opmærksomhed til alle. Selv for mig...
Vis alt
Marie
(5)
Jeg er meget tilfreds med udbyttet af undervisingen. Super god lærer, og godt sammensat kursus.
Bente Hjortnæs
(5)
Inspirerende og lærerigt kursus med meget kompetente undervisere
Juli Broby
(5)
Det var et rigtig godt kursus og helt efter forskrifterne. Kanon gode undervisere. De bedste anbefalinger herfra
Jeanett Bergstein Wied
(4)
Udmærket rent fagligt. Men itucation oplyser ikke tilstrækkeligt om obligatorisk akademisk opgave, de kun vil modtage, hvis man går til den frivillige eksamen til slut i kommunikationsteori.
Janni Løwer
(5)
Rigtigt godt kursus, med en god underviser, det eneste der kunne ændres på, var ekstra opgaver til dem der er hurtigere færdig med de stillede opgaver.
Jarnil Larsen
(5)
Dygtig engageret underviser. Rigtigt godt nursus
Mahnaz Maria Safarzadeh
(5)
Lasse er en fantastisk underviser, Han er rigtig god til at motivere kursisterne.
Benaz Rahim
(5)
Det var god fornøjelse at deltag i kursuse
Niels Lorenzen
(5)