Vis kurserforledige.com som: Mobile

Vi afholder en digital MESSE FOR LEDIGE den 19. januar. Skriv dig op her og kom med til messen. 

Hvad siger tidligere kursister om Digital Markedsføring inkl. WordPress & Google certificering?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 16 evalueringer

Kim
(4)
Efter afslutningen af mit kursus, skulle jeg straks i virksomhedspraktik. Da virksomheden erfarede at jeg have gennemført kursus i Digital Markedsføring og fået 12 til eksamen, fik jeg i opdrag at udvikle og udarbejde en digital strategi for virksomheden. Det må da siges at være "value for the money".
Githa Helmark
(5)
Knap så begejstret for Google Succes Online. Hvorimod jeg har haft stor glæde ud af den daglige undervisning, med super gode undervisere, hvor man er i direkte dialog.
Hamid Aminrezai
(5)
Selvom jeg ikke havde nogen baggrund i digital markedsføring eller generelt markedsføring for den sags skyld, har jeg fundet det let at forstå, med spændende indhold. Lærerne er godt styr på det og de er super gode til at formidle deres viden. Det var en ægte fornøjelse at have holdkammerater, som også gad spille med. Alt i alt super god stemnin...
Vis alt
Bjarne
(4)
Jeg kunne godt ønske der var lidt mindre teori og mere praktisk undervisning
Marie
(5)
Alle fra kontorpersonale til undervisere var meget imødekommende og tog sig tid til at svare på ens spørgsmål. Lokalerne kunne have været bedre. Og holdet mindre. Der var enkelte som stillede spørgsmål, som var bedre, hvis de var taget på 2mandshånd. Mere tid til praktisk leg med InDesign. Gerne Trin for Trin.
Kiran Akhtar Bakhsh
(5)
Lærerne har været gode til at undervise og teorierne har været nemt at forstå. Du lærer noget nyt hver gang. Du kan få meget ud af det, hvis du vil have noget med Digital Markedsføring. Det gjorde jeg og jeg kan se mig selv bruge det som jeg har lært i fremtiden :-)
KIm Sander
(4)
Praktisk vinkel og mange gode værktøjer
mads sonne bremholm
(5)
det er god, faglig introduktion til fagene indenfor kommunikation og markedsføringshjulet, med alle de sammenspillende elementer
Oded Grady
(5)
Hos itucation, fik jeg markedsførings viden, digital-værktøjer og et bred overblik over Information Teknologi. Timerne var værdifulde, underviserne af det højeste kvalitet samt udstyr og hjælpemidler der har aldrig fejlet noget . Det eneste der gjort mig trist ved kurset var, det alt for kort forløb. Jeg ønsket mig det varer længere. Tak for nu.
Alexander Klemming-Schmidt
(5)
Indholdet at pensum kunne måske godt være afgrænset noget, så større fokus blev lagt på e.g. Photoshop og WordPress.
Svetlana Koldsø
(5)
Det var rigtig god kursus
Ann Sofie Andersen
(5)
Fantastisk kompetente og ikke mindst hjælpsomme undervisere. Rigtig god og rar stemning på holdet, selvom folk har forskellige baggrunde. Lærerigt og aktuelt litteratur tilknyttet kurset, hvoraf jeg overvejer selv at investere i en af bøgerne. Det eneste jeg kan sætte en finger på er det, til tider, uregelmæssige wifi på stedet.
Usama Awad
(5)
Rigtig fedt kursus, der åbner op for mange kvalifikationer. Man forventer kun at få undervisning i digital markedsføring, men tilføjelser for bedre jobsøgning følger med, som Photoshop og meget mere. Pengene værd!! Og underviserne kunne ikke have været blevet valgt bedre :)
Tania Elianna Hansen
(4)
Jeg var ret begejstret for kurset, hvor vi kom vidt omkring i digital strategi. Det omfattede anvendelsen af målgrupper, sociale medier, kommunikationskanaler, nyhedsbreve, SEO/SEM, Wordpress, Wix (CMS), webdesign, usability, Google Analytics og Adwords, introduktion til grafiske programmer og videoredigering. Vi havde to meget kompetente underv...
Vis alt
Helle Piper
(5)
Et super godt kursus, med venlige og kompetente undervisere. Et kursus, hvor man kommer ud i mange hjørner, og får en en bred indsigt i Digital Markedsføring!
Bent Tillisch
(4)
God, bred uddannelse. God dybde i alt. Sjælden kombination. God veksling mellem teori og praktik. For lidt om LinkedIN og Bugetter. Værdimatricen behøver nok en anden fremlæggelse.