Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digital Markedsføring inkl. WordPress

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Startdato
København
23-09-2019  
04-11-2019  

Kursusbeskrivelse

Lær at markedsføre virksomheder digitalt

Har du brug for kompetencer inden for digital markedsføring og ønsker du at få praktisk erfaring med hjemmesideudvikling i WordPress, usability, SEO/SEM og sociale medier? Så er dette kursus det rette for dig.

Kurset i digital markedsføring sætter fokus på digital strategi og du bliver bl.a. undervist i sociale medier, hjemmesideudvikling, søgemaskineoptimering, Google Ads og Analytics, konverteringsoptimering, e-mailmarkedsføring mv. 

Dit udbytte af kurset

Du får en grundlæggende viden om digitale marketingbegreber, teorier og modeller. Derudover vil du lære at opstille mål, vurdere og begrunde behov, samt anvende centrale værktøjer og metoder til at planlægge arbejdet med digital markedsføring, usability og brugertests.

Samtidig får du hands-on erfaring med de mest centrale programmer/værktøjer inden for online markedsføring: Facebook, LinkedIn, Instagram, WordPress, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Adobe Photoshop og Mailchimp.

Du lærer derved at arbejde med hele processen fra opbygning af hjemmesiden til markedsføringen af denne ved brug af sociale medier, e-mailmarkedsføring med MailChimp, søgemaskineoptimering og annoncering med Google Ads.

Du har mulighed for at tage en Google certificering under kursusforløbet. Du kan vælge mellem Google Digital Marketing (Succes Online) eller Google Analytics Individual Qualification (IQ).

Kursusindhold

Digital strategi

Sociale medier, herunder Facebook, Instagram og LinkedIn

Hjemmesideudvikling og webdesign ved brug af WordPress

Søgemaskineoptimering og trafikmåling ved brug af Google Analytics

Usability og design inkl. Photoshop

E-mailmarkedsføring via MailChimp

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige.
Hvis du er ledig, kan du søge din a-kasse og/eller dit jobcenter om at få bevilget kurset.

Dette kursus i digital markedsføring i København er særligt rettet mod dig, der vil arbejde som webkoordinator, kontormedarbejder, kommunikations-/marketingmedarbejder, projektleder og lignende stillinger.

Kursusform

  • Der er klasseundervisning 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.

  • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

  • Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Eksamen og diplom

Modulet Digital markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Godkendt på positivlisten

National/landsdækkende positivliste

Dette kursus i digital markedsføring, Facebook, webdesign og SEO/SEM er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. 

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37607 og kurset hører under erhvervsgruppen; kontor, administration, regnskab og finans.

Listetitel: Digital Markedsføring.

Regional positivliste

Kurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Listenummer 489 på regional positivliste for Hovedstaden.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i digital markedsføring.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på kr. 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus: kr. 24.410,70,-. ex. moms

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Githa Helmark
(5)
Knap så begejstret for Google Succes Online. Hvorimod jeg har haft stor glæde ud af den daglige undervisning, med super gode undervisere, hvor man er i direkte dialog.
Hamid Aminrezai
(5)
Selvom jeg ikke havde nogen baggrund i digital markedsføring eller generelt markedsføring for den sags skyld, har jeg fundet det let at forstå, med spændende indhold. Lærerne er godt styr på det og de er super gode til at formidle deres viden. Det var en ægte fornøjelse at have holdkammerater, som også gad spille med. Alt i alt super god stemnin...
Vis alt
Bjarne
(4)
Jeg kunne godt ønske der var lidt mindre teori og mere praktisk undervisning
Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital Markedsføring inkl. WordPress

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Digital Markedsføring inkl. WordPress
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 15 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 302 evalueringer
Se alle evalueringer