Vis kurserforledige.com som: Mobile

Brugervenlighed & Grafisk Design

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Startdato
København
06-01-2020  
17-02-2020  

Kursusbeskrivelse

Lær at arbejde professionelt med brugervenlighed / user experience og grafisk design

Dette kursus er særligt rettet mod dig, der vil arbejde som webredaktør, webkoordinator, kommunikations-/marketingmedarbejder, social media manager, mediegrafiker m.v.

Kurset gør dig i stand til at arbejde professionelt med at designe og vedligeholde websider. Du bliver undervist i user experience (UX), usability, SEO, SEM, Adobe Photoshop, e-mailmarkedsføring og meget mere. Der er certificerede og erfarne undervisere med branchekendskab og der undervises i de nyeste versioner af programmerne.

Kursusindhold - København

web design fra bunden

Brugervenlighed

Du bliver undervist i brugertests (UX research), samt hvordan disse udføres og analyseres. Disse resultater lærer du at anvende, så du kan designe en brugervenlig hjemmeside. Du opnår kendskab til forskellige typer af brugertests, eksempelvis kortsortering og ekspertvurdering.

Hjemmesideudvikling

Du får undervisning i webdesign og WordPress, hvor du lærer at oprette og designe en brugervenlig hjemmeside fra bunden vha. UX design. Samtidig får du en grundig introduktion til temaer, plugins, widgets m.v.

Adobe-pakken

På kurset opnår du erfaring med Photoshop og InDesign, så du kan arbejde med grafisk design og redigere billeder til brug på hjemmesiden. Du får kendskab til farvelære og designprincipper, samt videoredigering i Premiere Pro. 

Sociale medier

Du bliver undervist i Facebook, LinkedIn og Instagram, samt hvordan disse integreres med hjemmesiden. Samtidig opnår du viden inden for anvendelse af sociale medier, YouTube og andre videokanaler i din markedsføring. 

E-mailmarkedsføring

Du får erfaring med MailChimp, samt hvordan du anvender programmet til udsendelse at nyhedsbreve. Samtidig får du eksempler på Do's and Don'ts, så du kan kommunikere bedst muligt med din målgruppe.

Søgemaskineoptimering og Analytics

Du lærer at markedsføre hjemmesiden via Google ved hjælp af SEO og SEM. Du lærer altså at skaffe trafik til hjemmesiden - både organisk og betalt. Dertil bliver du undervist i Google Analytics, som anvendes til trafikmåling.

Kursusindhold - Aarhus

Adobe-pakken

Du får praktisk erfaring med Photoshop, Illustrator og InDesign, og samtidig bliver du introduceret til de grafiske grundregler, som bl.a. dækker formgivning og farvelære. Du vil ligeledes blive undervist i udvikling af grafisk identitet. 

Brugervenlighed

Du får grundlæggende kompetencer inden for hjemmesideudvikling i WordPress. Du lærer samtidig at udarbejde og udføre brugertest (UX research), så du efterfølgende kan analysere og implementere brugervenlighed på hjemmesiden. 

SEO, Mailchimp og sociale medier

Du får kendskab til MailChimp, samt hvordan du opretter nyhedsbreve i systemet. Ydermere bliver du undervist i SEO og SEM, så du kan markedsføre hjemmesiden via Google.

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle ugens 5 dage fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner og omfatter både teori og praktiske øvelser.

 • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under alle 6 uger.

 • På kurset Brugervenlighed og grafisk design inkl. Photoshop og InDesign skal du beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Eksamen og diplom

Modulet Brugervenlighed og grafisk design er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Informationsteknologi.

Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Godkendt på positivlisten

Godkendt på national positivliste

Kurset er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37542 og kurset hører under erhvervsgruppen; IT og teleteknik.
Listetitel: Brugervenlighed og grafisk design.

Godkendt på regional positivliste

Kurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter.

Kurset er godkendt på følgende positivlister:

 • Hovedstaden: nr. 226
 • Sjælland: nr 136
 • Nordjylland: side 1
 • Østjylland: side 10

Pris

 • Søg din a-kasse om kurset:
  Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige (på den nationale positivliste med kursusnummer 37542 og under erhvervsgruppen: IT og teleteknik). Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket. Spørg din a-kasse, om du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.

 • Søg dit jobcenter om kurset:
  Er du ikke berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du søge dit jobcenter om kurset via den regionale positivliste (nr. 200 for Hovedstaden, nr. 40 for Bornholm og på side13 for Østjylland). Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.

Forudsætninger for deltagelse

 • PC- og interneterfaring

 • Ønsker at arbejde med usability, user experience, sociale medier, online markedsføring, InDesign og Photoshop

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Jesper Klinte
(4)
Rigtig god underviser - med energi og evne til at yde personlig support Godt sted
Einar Hørlyk Simonsen
(4)
Underviseren var skarp og dygtig, hans ekspertise uovertruffen. Indholdet af kurset ok. Materialet er stort set internettet. Lokalet var under al kritik, med dårlig luft.
Jacqueline
(4)
Barrie har fagene helt ind under huden, der Er ikke noget han ikke ved. Det er meget på kort tid, men hvis man priorterer det, får man rigtig meget viden.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Brugervenlighed & Grafisk Design

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,3)
Baseret på 13 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 316 evalueringer
Se alle evalueringer