Vis kurserforledige.com som: Mobile

Lær Adobe Photoshop og InDesign på kurset Brugervenlighed og Grafisk Design

IT-Kompetence
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
København, Køge

Lær Adobe Photoshop og InDesign på kurset Brugervenlighed og Grafisk Design

Kursus for ledige i grafisk design - Kursus i Indesign og Photoshop

Lær Adobe Photoshop og InDesign på kurset Brugervenlighed og Grafisk Design

Jobrettet uddannelse hvor du lærer om UX og interaktion

Kurset giver dig et grundigt kendskab til Adobe-pakken. Både Photoshop og Indesign vil du arbejde med gennem hele kurset. Når vi arbejder med online kommunikation kommer du desuden til at arbejde med Wordpress.

  • Uge 1 og 2: Adobe Photoshop. Photoshop er et efterspurgt billedbehandlingsprogram. der bliver brugt af professionelle og i servicebranchen. Det bliver desuden brugt som skitseværktøj til online projekt. Du lærer programmet grundigt at kende og vi laver desuden skitser til webprojekter med fokus på brugervenlighed.
  • Uge 3 og 4: Adobe InDesign er et let-tilgængeligt layoutprogram der mange steder har afløst Microsoft Word. Vi lærer programmet gundigt at kende og bruger det til at laver tryksager. Vi bruger også Indesign til at opbygge overskuelige og brugervenlig informationsstruktur til vores online projekter.
  • Uge 5: Vi bygger vores egen hjemmeside med Wordpress. Wordpress er verdens mest udbredte websystem (CMS) og desuden gratis. Vi laver website efter de skitser og den struktur vi har arbejdet med tidligere i forløbet.
  • Uge 6: Vi forbereder os til eksamen, for dem der gerne vil optjene ECTS point

Hvad kan du bruge denne jobrettede uddannelse til?

Med den viden som du har fået, kan du søge stillinger, hvor brugervenlighed, (User Experience eller UX-design) indgår. Du vil desuden kunne arbejde selvstændigt med Photoshop og Wordpress.

Forudsætninger for deltagelse


Kurset er relvant for dig der ønsker at arbejde med grafisk design og webdesign, og ønsker at kunne designe og planlægge onlinekommunikation, der tager hensyn til brugerne.

Kurset er både på den landsdækkende og regionale positivliste!

Kurset er på den landsdækkende positivliste, så hvis du er ledig og ønsker at deltage på kurset skal du henvende dig til din A-kasse. Hvis du ikke kan godkendes af A-kassen har du mulighed for at søge dit jobcenter om kurset, fordi kurset også er på den regionale positivliste for Hovedstadsregionen.

Har du behov for hjælp til dette, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvem er IT-K?

Stedet

IT-Kompetence har undervist i grafiske emner de seneste 30 år, og med vores samarbejde med blandt andet Zealand, Erhvervsakademi Sjælland, kan vi levere tidssvarende og spændende undervisning

Eksamen og diplom

Kurset er et akademifag på 10 ECTS-point. Kurset udbydes på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, under lov om åben uddannelse. Kurset afvikles af IT-Kompetence.

Kurset aflsuttes med en eksamen, så du får papir på dine kompetencer. Består du eksamen, optjener du 10 ects point.

Pris

Prisen for kurset er kr. 4.068,45 pr. uge.

Udfyld en forespørgsel efter information nederst på denne side, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have hjælp til tilmelding.

IT-Kompetence

IT Kompetence - jobrettet uddannelse i webkommunikation

IT-Kompetence er professionel udbyder af kurser for ledige. Vores kurser findes på den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse og på den regionale positivliste.  IT-Kompetence udvikler og udbyder kurser inden for webudvikling, online marketing, grafisk design og digitale medier og har gjort...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes

 

Kontaktinformation til IT-Kompetence

IT-Kompetence

Schillerhuset, Nannasgade 28
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.it-k.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne for ledige?

Rikke Munk Mølholm
(5)
Kurset levede fuldt op til mine forventninger. Jeg er multimediedesigner med mere end 20 års erfaring med design og kanalmarketing. Jeg fik genopfrisket en masse teorier og fik prøvet kræfter med nye programmer. Bo er en dygtig underviser der formår at inkludere alle deltagere på trods af vores forskellige niveauer. Han fik skabt en hyggelig...
Vis alt
Rolsted
(5)
Jeg valgte træningsforløbet om Brugervenlighed hos IT-Kompetence, da jeg ønskede Bo Sørensen som underviser. Han er en teknisk stærk designer – og så har han også styr på at sikre brugervenligheden, når han designer. Igennem forløbet introducerede Bo til et hav af kilder om brugervenlighed og designudvikling. Det er brugbart at få teorien på...
Vis alt
Dorte Porsbøl
(5)
Fantastisk godt kursus! Ikke mindst fordi vores underviser var suveræn! Han var velforberedt, nærværende og formåede at "møde" kursisternes på deres forskellige niveauer og interesser så alle fik noget ud af det.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lær Adobe Photoshop og InDesign på kurset Brugervenlighed og Grafisk Design

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer