Vis kurserforledige.com som: Mobile

Front-end webudvikling

IT-Kompetence
6 uger
Kurser for ledige
Køge
Startdato: 11-11-2019 09:00 - Køge

Kursusbeskrivelse

Programmering

6 Ugers forløb i JavaScript programmering

Vil du i gang med at udvikle dynamiske brugergrænseflader til websites, mobilapps og digitale tjenester? Så er dette 6-ugers jobrettede forløb for ledige lige noget for dig. 

Front-end Webudvikling består af to kurser på hver 3 uger, som kan tages som samlet forløb (anbefalet) eller individuelt. I løbet af de to kurser vil du lære de helt grundlæggende teknologier HTML5, CSS og JavaScript. Du vil efter kurset kunne videreudvikle dine færdigheder på egen hånd og indgå i udviklingsteams, der udvikler web- og mobilløsninger med JavaScript.

Du lærer JavaScript, HTML5 og CSS. Du vil også udvikle en forståelse af sammenhængen imellem front-end og back-end, blive introduceret til de forskellige front-end teknikker og teknologier, samt løse en masse hands-on opgaver. Du vil også lære, hvordan du anvender pakker med funktioner, som giver dit projekt ekstra features.

Du vil efter kurserne kunne indgå i udviklingsteams, der udvikler web- og mobilløsninger med JavaScript.

Forløbets to kurser følger studieordningerne for de to akademimoduler "Programmering" og "Webprogrammering – client-side" fra Akademiuddannelsen i Informationsteknologi.

Målgruppe

Forløbet kan tages af hvem som helst, der kan bruge en computer og ønsker at lære programmering. Er du ledig skal du søge i dit Jobcenter.

Forløbet er relevant for dig der ønsker at komme igang med udvikling af moderne digitale apps og tjenester.

Kurserne er på den Landsdækkende Positivliste, så hvis du er ledig kan du søge din A-Kasse om at bevillige kurset under 6-ugers jobrettet uddannelse. 

Har du behov for hjælp til dette, så tøv ikke med at kontakte os.

Kursusindhold

Del 1: JavaScript Basics (Modulet “Programmering” fra Akademiuddannelsen i Informationsteknologi)

3 uger: 6 undervisningsdage og 8 opgavedage + eksamen.

På dette kursus får du de grundlæggende kundskaber i programmering med moderne JavaScript ES6, som du skal bruge for at kunne indgå i udviklingsteams, der udvikler front-ends til web- applikationer.

Du lærer grundlæggende programmering, konstruktion af algoritmer og programstrukturer. Kurset udgør samtidig grundlaget for den efterfølgende Del 2.

_____

Del 2: Front-end Basics (Modulet “Webprogrammering – client-side” fra Akademiuddannelsen i Informationsteknologi)

3 uger: 6 undervisningsdage og 8 opgavedage + eksamen.

På dette kursus får du øvelse i at anvende JavaScript i sammenhæng med HTML og CSS, som er de grundlæggende byggesten for alle websites og web-applikationer og udgør idag også grundlaget for mange smartphone apps.

Du vil også lære om nogle af de populære biblioteker og frameworks som fx React, Angular, Typescriptog hvilken rolle de spiller i udviklingsarbejdet.

Hvad skal du kunne for at deltage i kurset?

Du skal have basiskundskaber i JavaScript (fx fra Del 1). Du vil også have stor glæde af at have snuset til HTML/CSS i forvejen.

Arbejdsform

Stedet

IT-Kompetence har undervist i IT og grafiske emner de seneste 30 år, og med vores samarbejde med blandt andet Zealand, Erhvervsakademi Sjælland, kan vi levere tidssvarende og spændende undervisning

Eksamen og diplom

Forløbet består af to akademifag på hver 5 ECTS-point. Kurserne udbydes på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, under lov om åben uddannelse. Kurserne afvikles af IT-Kompetence.

Hvert 3 ugers kursus afsluttes med en eksamen, så du får papir på dine kompetencer. Består du begge eksamener optjener du ialt 10 ECTS. 

Pris

Prisen for kurset er kr. 4.068,45 pr. uge.

Udfyld en Forespørgsel efter information nederst på denne side, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have hjælp til tilmelding.

Om udbyderen

IT Kompetence - jobrettet uddannelse i webkommunikation

IT-Kompetence er professionel udbyder af kurser for ledige. Vores kurser findes på den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse og på den regionale positivliste.  IT-Kompetence udvikler og udbyder kurser inden for webudvikling, online marketing, grafisk design og digitale medier og har gjort...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IT-Kompetence

Schillerhuset, Nannasgade 28
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.it-k.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Front-end webudvikling

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer