Inventor

Styrk dine færdigheder inden for 3D konstruktion med et Inventor kursus

Styrk dine færdigheder inden for 3D konstruktion og parametrisk modellering med et Inventor kursus. Inventor er et af de mange programmer, der er udviklet af Autodesk og tilbyder dig med teknisk baggrund endnu flere udviklingsmuligheder.
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Kunne du godt tænke dig at styrke dine Inventor færdigheder og er du ledig?

Læs mere om hvorfor et Inventor kursus kunne være noget for dig.

Tag fremtiden i dine hænder

Autodesk Inventor er ikke bare en software, der bruges i industribranchen til at udvikle 3D modelleringer og skitser, det er også din portal til at materialisere dine kreative visioner.
Med et kursus i Inventor får du ikke kun adgang til de seneste værktøjer og teknologier, gennem kompetent undervisning og selvstudie, du lærer også at bringe dine ideer til live gennem hands-on erfaring og ekspertvejledning. Derudover modtager du gode materialer til efterfølgende at slå op i.

Oveni at du tilegner dig basis, samt videregående viden, på disse kurser, så er der også en række Inventor emner du får muligheden for at arbejde med. Se bl.a nedenfor:

  • Generelt introduktion (konstruktionsprincipper og forskellige filtyper)
  • Anvendelse af forskellige placed og stetched features, samt redigering
  • Oprettelse af skitsering (drawings)
  • Samlinger (assembly) og 3D
  • Tool measure

Hvorfor tage et Inventor kursus som ledig?

Som tidligere nævnt er Autodesk Inventor mere end bare et værktøj, det er en nøglekomponent i industriens teknologiske revolution og et rigtig brugbart program at have viden omkring, når du skal finde nyt arbejde. Efterspørgslen efter fagfolk med kompetencer inden for 3D-design og modellering, er stigende blandt virksomheder i industribranchen og derfor er det alt andet lige, altid en god ide at styrke dine kompetencer, når du gerne vil fremme dine muligheder. Med ovenstående kurser åbner du dørene til spændende jobmuligheder og giver dig selv mulighed for karriereudvikling.

Grib dit fulde potentiale i dag og brug din kreativitet professionelt, så du kan skabe netop den karriere du gerne vil have indenfor produktudvikling og ingeniørkunst. Find et kursus i dag!

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med din kursussøgning!

Ønskeliste
Mere specifikt?