Vis kurserforledige.com som: Mobile
30 dage
Dansk
Kurser for ledige
Kolding
Startdato: Kontakt os for tilbud - Kolding

Kursusbeskrivelse

Undervisning_kvinder_pc_300x250.jpgJOBRETTET UDDANNELSE: Vil du lære om webkommunikation, online markedsføring, sociale medier, redigering af websider, SEO og annoncering på Facebook?

Med uddannelsen til kommunikationsmedarbejder bliver du introduceret til alle de grundlæggende discipliner, som den professionelle kommunikationsmedarbejder har i sin værktøjskasse:

Markedsføring og kommunikation på grundlæggende niveau
Her lærer du blandt andet om marketing research, strategi, målgrupper, marketingplanlægning, segmentering og valg af markedsføringskanaler.

Sociale medier
Du får kendskab til de mest populære sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Du lærer alt lige fra at lave opslag, der skaber interaktion, til annoncering på Facebook samt at lægge en social medie-strategi.

Cool grafik til de sociale medier
Du lærer at producere spændende grafik, professionel infografik og andre flotte billeder til brug online. Sæt gang i annonceringen på de sociale medier ved at tilføje smukt designet grafik til Facebook, Instagram og Pinterest.

WordPress - opsætning og opdatering af en webside
Her lærer du de grundlæggende teknikker til opsætning og opdatering af en webside. Undervisningen tager udgangspunkt i WordPress, som er et af de mest anvendte websystemer. Du lærer for eksempel om valg af webhotel, plugins og opsætning af Google Analytics, ligesom du også får basal viden om HTML, så du får forståelse for teknikken bag websider generelt.

Skriv kort og klart nettet - og med forståelse for SEO

Vil du blive skarp på formuleringer og opbygningen af webtekster, der opfylder brugerens behov og skaber salg for virksomheden? Du lærer desuden at blive bedre til at skrive godt og i et sprog, alle kan forstå.

SEO
Du får grundlæggende forståelse for søgemaskineoptimering (SEO), som er en forudsætning for, at dine tekster både bliver fundet og læst.

Hent den fulde uddannelsesplan for hele forløbet her

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsen kan tages uden forudgående kompetencer inden for kommunikation og marketing.

Uddannelsen til kommunikationsmedarbejder giver dig mulighed for at bygge kommunikative og digitale kompetencer oven på dine eksisterende kompetencer inden for eksempelvis administration, regnskab, detailhandel og/eller servicefag, så du kan udbygge dit CV og lande dit næste job.

Pris

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:

4. januar - 12. februar 2021

Om udbyderen

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Tvedvej 7
6000 Kolding

 Vis telefonnummer
kurser.ibc.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Helene Randers
Jeg havde jo ikke tænkt, at jeg skulle ind og arbejde med web. Men i dag tænker jeg, at det er den eneste rigtige vej at gå. Og det viste sig også at være voldsomt interessant, fortæller Helene Randers, der tidligere arbejdede som konsulent hos et rejsebureau, men blev fyret og derfor måtte ud og søge nye veje. Kurset gav mig tilliden til at ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikationsmedarbejder

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer