Vis kurserforledige.com som: Mobile

Grundlæggende lederuddannelse og projektledelse

IBC Kurser - International Business College
29 dage
Kurser for ledige
Fredericia, Kolding, Sønderborg, Tønder, Aabenraa

Kursusbeskrivelse

FVU-som-elearning-uddannelse.jpgGod ledelse er vigtig for både dig, dine medarbejdere og virksomheden. Du får her værktøjerne til at planlægge, organisere og følge op på projekter, så du styrker dine kompetencer.

På dette kursus lærer du om projektlederen og projektdeltagernes roller og kompetencer og om, hvorledes den rette kommunikation er medvirkende til at få projekterne i hus.

Kurset består både af fagene fra den grundlæggende lederuddannelse og fag vedrørende projektledelse.For at understøtte dit arbejde som leder/projektleder får du desuden nogle relevante IT-kurser.

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Grundlæggende lederuddannelse og projektledelse er for dig, der gerne vil lære, hvad god projektledelse er og blive trænet i at varetage projektlederrollen i gennemførelsen af projekter på operationelt niveau.

Hvad er e-læring på ibc?

Hvad er e-læring på IBC?

Se filmen om IBC’s e-læring, som giver dig fleksibilitet til at tage kurser, når det passer dig. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

Undervisningsform

Undervisningsform

Kurset foregår ved at du får udleveret kursusmateriale, som kan bestå af f.eks. film, præsentationer, filer og skriftligt materiale, som er udarbejdet med henblik på, at du arbejder selvstændigt.

Tider

I alt 29 dage. Der er daglig undervisning i tiden 08.15-15.40. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

Yderligere detaljer


digitale kurser ibc

E-LÆRINGSKURSER

Dette er et e-læringskursus, hvor du selvstændigt arbejder med opgaver, tekster og videomateriale på en computer. E-læring foregår uafhængigt af et hold, derfor kan du tage kurset på de dage som passer dig. Du kan tage e-læringskurset på IBC i Aabenraa, Fredericia, Kolding, Sønderborg og Tønder. Når du tager kurset hos IBC, så er der en konsulent til stede, som kan hjælpe med spørgsmål til e-læringsplatformen.

Pris

Der er forplejning med i prisen. Du får IBC caféens velassorterede udbud af morgenmad, frokost og eftermiddagskage ganske gratis. Derudover er der naturligvis også gratis kaffe, the og koldt postevand hele dagen. Læs mere her

DKK 16968.00,- ekskl. moms

Faglærte og ufaglærte får tilskud.
Pris fra DKK 5288.00,-

Reserver din plads gratis og uforpligtende

Om udbyderen

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Tvedvej 7
6000 Kolding

 Vis telefonnummer
kurser.ibc.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende lederuddannelse og projektledelse

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer