Forberedende voksenundervisning i dansk - fjernundervisning

IBC Kurser og Konsulenthus
0 dage
Dansk
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Kontakt os for tilbud - Fjernundervisning

Kursusbeskrivelse

VEU-godtgoerelse-tilskud-uddannelse.jpgJOBRETTET UDDANNELSE: Vil du blive bedre til at læse, skrive og stave? Bliv undervist i dansk - ung som voksen - på IBC.

Du arbejder med den slags dansk, der bliver brugt i dagligdagen. Det kan for eksempel være breve fra kommunen eller fagforeningen og tekster på borger.dk.

Med denne uddannelse lærer du at skrive breve, huskesedler og indkøbssedler, samt reglerne for dansk grammatik, som du har brug for i det daglige.

Du lærer også at læse og skrive bedre med IT. Du kommer til at arbejde med programmer og apps, som kan læse tekster op for dig, ligesom du kan få hjælp, når du skal skrive.

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Forberedende voksenundervisning i dansk er for dig, der er fyldt 25 år (dog visse undtagelser - kontakt os for at høre nærmere) og som har behov for at blive bedre til at læse og skrive.

Når du har reserveret en plads på kurset, vil du blive kontaktet af vores koordinator, som sammen med dig tilrettelægger et forløb, der passer til dit niveau og behov.

Pris

Dette er et e-læringskursus, der tages som fjernundervisning. Du kan tage kurset på de dage, der passer dig.Der er fjernundervisning på følgende tidspunkter:

Mandag-torsdag: Kl. 8.15 - 15.40
Fredag: Kl. 8.15 - 14.00

Når du har reserveret din plads, bliver du kontaktet af vores koordinator, og Ifinder en startdato, der passer dig.Der vilgå omkring endag,fra du tilmelder dig,til du kan starte på kurset.

Om udbyderen

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forberedende voksenundervisning i dansk - fjernundervisning
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

IBC Kurser og Konsulenthus

Birkemosevej 1
6000 Kolding

 Vis telefonnummer
kurser.ibc.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forberedende voksenundervisning i dansk - fjernundervisning

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer