Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digital kommunikationsmedarbejder ➥ Webmedarbejder ➥ Webredaktør ➥ Online Marketing ➥ Digital Markedsføring

IBC Kurser - International Business College
30 dage
Kurser for ledige
Kolding

Kursusbeskrivelse

Kursus i webredaktion og webmedarbejder

Webredaktør - webmedarbejder

På dette Webredaktør / Webmedarbejder Kursus lærer du at bygge en hjemmeside fra A-Z i det populære Joomla! CMS. Du får undervisning i IT, digital kommunikation, multimedier og online markedsføring.

Som Webredaktør / Webmedarbejder skaber du din egen hjemmeside, og du arbejder trin-for-trin med alle praktiske elementer i forhold til opbygningen af websitet. Du lærer, hvad god webkommunikation er, og hvad det kan gøre for dit website.

  • Opbygning af hjemmeside i Joomla!
  • Webstrategi
  • Billede og grafik til web
  • Søgemaskineoptimering og webanalyse
  • Online markedsføring og Google Adwords
  • Brugervenlige websites
  • Sociale medier og kommunikation
  • Video til nettet

Dit udbytte

Dit Webredaktør / Webmedarbejder Kursus sætter fokus på de udfordrende arbejdsopgaver, du møder i din dagligdag som webredaktør. Engang var webredaktørens primære opgave at skrive og redigere tekster til nettet – i dag er jobbeskrivelsen noget mere varieret.

Du lærer at tilrettelægge en logisk webstruktur, optimere indholdet, øge brugervenligheden, integrere sociale medier, analysere dit website med Google Analytics og få dit website til tops på Google.

På uddannelsen arbejder du også med produktion og redigering af billedmateriale og video til nettet. Dermed skaber du professionel og spændende online marketing til dit website og de sociale medier.

Målgruppe

Webredaktør - Webmedarbejder er for dig, som vil lære om opbygning af hjemmeside fra A-Z, og som gerne vil lære om god webstrategi, kommunikation og online markedsføring.

Der er mange indgange til uddannelsen. Måske sidder du allerede som webmedarbejder eller webredaktør, og har brug for specifik viden om et eller flere områder, eller måske er du begynder, og har brug for en helhedsorienteret forståelse af webredaktørens arbejdsopgaver.

Video

Pris

Prisen for kurset er 16.991 kr. ekskl. moms.

Faglærte og ufaglærte får tilskud til arbejdsmarkedsuddannelser.

DU FÅR BOGEN EPUSHER 3.0 AF MARTIN THORBORG 

Deltagerne får den digitale version af bogen; ePusher i version 3.0, som er skrevet af den danske iværksætter Martin Thorborg. Bogen har en værdi af 1875,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Bogen er et rigtig godt opslagsværk, du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praksis i din virksomhed.

Om udbyderen

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Tvedvej 7
6000 Kolding

 Vis telefonnummer
kurser.ibc.dk

Evalueringer

Helene Randers
(5)
Jeg havde jo ikke tænkt, at jeg skulle ind og arbejde med web. Men i dag tænker jeg, at det er den eneste rigtige vej at gå. Og det viste sig også at være voldsomt interessant, fortæller Helene Randers, der tidligere arbejdede som konsulent hos et rejsebureau, men blev fyret og derfor måtte ud og søge nye veje. Kurset gav mig tilliden til at ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital kommunikationsmedarbejder ➥ Webmedarbejder ➥ Webredaktør ➥ Online Marketing ➥ Digital Markedsføring

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Digital kommunikationsmedarbejder ➥ Webmedarbejder ➥ Webredaktør ➥ Online Marketing ➥ Digital Markedsføring
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer