Kurser for ledige

Nedrivning - PCB, bly o. lign. skadelige stoffer

EUC Sjælland, i Haslev
Længde
3 dage
Næste startdato
20 november, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
3 dage
Næste startdato
20 november, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Nedrivning - PCB, bly o. lign. skadelige stoffer

Skolefagkode: 48320

Formål

Deltagerne kan nedrive, sanere og bortskaffe konstruktioner og materialer, der indeholder PCB, bly, øvrige tungmetaller samt chlorerede paraffiner, såvel indendørs som udendørs og kan i den forbindelse planlægge, vælge og udføre nødvendige beskyttelsesforanstaltninger ved nedrivnings eller saneringsarbejdets udførelse under hensyntagen til forventet langtidspåvirkning, som nedrivnings og saneringsarbejdere kan være udsat for.

Indhold

Deltagerne kan: - Nedrive, sanere og bortskaffe konstruktioner og materialer, der indeholder PCB, bly og øvrige tungmetaller samt chlorerede paraffiner, såvel indendørs som udendørs. - Udføre arbejdet med viden om miljø, arbejdsmiljø samt sundhedsrisiko ved langtidspåvirkning af ovennævnte stoffer. - Planlægge nedrivnings- og saneringsarbejdets udførelse. - Afgrænse arbejdsstedet og vælge hensigtsmæssigt værktøj, sikkerhedsudstyr og velfærdsforanstaltninger.- Udføre nødvendige foranstaltninger til at undgå spredning af skadelige stoffer til omgivelserne ved opbygning af sluse, tilslutning af suger og diverse filtre. - Vælge og anvende nødvendigt personligt beskyttelsesudstyr for minimering af de påvirkninger, som nedrivnings- og saneringsarbejdere i stor udstrækning kan være udsat for. - Træffe nødvendige foranstaltninger ved transport og bortskaffelse af affald, der indeholder nævnte stoffer. - Udføre arbejdet under hensyn til bestemmelserne om bortskaffelse af farligt affald og kommunale retningslinjer for farligt affald.- Foretage rengøring af sikkerhedsudstyr og slutrengøring på arbejdspladsen.- Udføre relevant kvalitetssikring af det udførte nedrivnings-, sanerings- og bortskaffelsesarbejde.

Startdato

1 tilgængelig startdato

20 november, 2023

  • Holdundervisning
  • Haslev

Målgruppe

Forudsætninger

Ingen.

Pris

Faglært/ufaglært: kr. 402,00
Videreuddannet: kr. 2.833,35
Jobcenter/kommune: kr. 2.833,35

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nedrivning - PCB, bly o. lign. skadelige stoffer
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Finlandsgade 18
4690 Haslev

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: HTX Teknisk gymnasium EUD Erhvervsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) AMU Arbejdsmarkedsuddannelser Skolen blev oprettet i 1999 ved en fusion mellem to tekniske skoler og en håndværkerskole. I...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret