Vis kurserforledige.com som: Mobile

Koordinatoruddannelsen

DEKRA - Jobrettet uddannelse
Kurser for ledige
30 dage
Dansk
Startdato
Brøndby
Løbende opstart  
0 DKK
Herning
Løbende opstart  
København
Løbende opstart  
0 DKK

Kursusbeskrivelse

Koordinatoruddannelsen

Rollen som sekretær, administrativ medarbejder, koordinator og kontorassistent er i konstant udvikling med nye opgaver og forventninger.

På Koordinatoruddannelsen tilegner du dig nye kompetencer og værktøjer, der efterspørges inden for dit jobområde og i din rolle som koordinator, projektansvarlig og sparringspartner.

Med koordinatoruddannelsen får du papir på din viden, så du står stærkest muligt, når du skal tilbage på arbejdsmarkedet.

Dit udbytte af koordinatoruddannelsen

Med koordinatoruddannelsen får du papir på din viden, så du står stærkest muligt, når du skal tilbage på arbejdsmarkedet.

  • Samarbejde og kommunikation
  • Effektiv mødeafholdelse
  • Konflikthåndtering
  • Ledelse af forandringsprocesser
  • Anvendelse af præsentationsprogrammer
  • Effektiv brug af Excel i jobbet
  • Og meget mere.

Indhold på uddannelsen

Koordinatoruddannelsen varer 6 uger og er på positivlisten for 6 ugers jobrettede uddannelser. Det betyder, at du kan få bevilliget uddannelsen af din a-kasse, hvis du er ledig, og dermed få dagpenge under hele uddannelsen.

Hvordan ser din fremtid ud?

Arbejdet som koordinator i en moderne virksomhed byder på en hverdag med mange og varierende opgaver samt spændende faglige og personlige udfordringer. De fleste virksomheder forventer, at du er effektiv og har overblik, ligesom du forventes at kunne kommunikere med alle i organisationen.

 

Adgangskrav

Uddannelsen henvender sig til personer, der har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er din a-kasse, der skal bevillige uddannelsen til dig. Hvis du ikke har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så se fanen med priser nederst på siden.

Video

I denne video kan du møde Susanne, der har taget Koordinatoruddannelsen hos DEKRA Business.

Ugen efter at Susanne afsluttede Koordinatoruddannelsen, startede hun i sit nye job. Her bruger hun hver dag flere af de ting, som hun lærte på uddannelsen.

     

Pris

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det din a-kasse, der skal bevillige uddannelsen til dig.

Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse koster uddannelsen 5.020 kr.

Hvis du er i arbejde og har en videregående uddannelse koster uddannelsen 19.354 kr.

Priser er gældende pr. 1.1.2020.

Om udbyderen

DEKRA - Jobrettet uddannelse

Vil du uddanne dig til buschauffør, lastbilchauffør eller taxachauffør? Så er en jobrettet uddannelse hos DEKRA det rette valg! DEKRA tilbyder transportkurser- og uddannelser for ledige i hele landet. Ved at tage dit transportkursus hos os er du sikret: Høj service...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DEKRA - Jobrettet uddannelse

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Sarah Abildgaard Philipsen
(5)
Som kursist på koordinator uddannelsen har det været en levende og spændende rejse i de 6 uger jeg var der. Der har været så mange spændende punkter på programmet, at man blev suget ind i det og fik en del brugbart med hjem, som man vil kunne bruge i praksis. Selv underviserne leverer en levende undervisning der fra dag 1 har gjort, at man fulgt...
Vis alt
Gitte Westring Nielsen
(5)
Jeg kan virkelig anbefale Deltas 6 ugers koordinator uddannelse. Top profesionelle undervisere der formår at lære fra sig, samtidig med der bliver lagt stor vægt på det sociale.Jeg ville ønske at jeg kunne starte forfra, savner alt fra kurset. Varmeste anbefalinger herfra.!!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Koordinatoruddannelsen

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 9 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: