Viser 1-13 af 13
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-13 af 13

Brænder du for effektiv kommunikation og hvordan du formidler dit budskab klart? Og er du ledig? 

Kommunikation i praksis handler ikke kun om at overføre information fra en person til en anden. Det handler også om at opbygge relationer, forståelse og tillid mellem mennesker. Når kommunikationen er effektiv og positiv, fremmes både samarbejde og produktivitet.

Kommunikation handler ikke bare om teori, men også om at kunne kommunikere i praksis. Når du er i stand til at omsætte din viden til handling, er du et attraktivt kort for din arbejdsgiver, hvad enten du er kommunikationsmedarbejder eller blot har kommunikationsopgaver som en sidefunktion. 

Uanset din erfaring med og kendskab til kommunikation i virksomheder og organisationer, får du kendskab til:

  • Kommunikationsmodeller og teorier
  • Psykologi og kommunikation
  • Planlægnings og formidlingsværktøjer

Du opnår altså praksisnære kommunikationsredskaber og værktøjer, som du kan anvende uanset stilling og branche og du vil med dine nye kompetencer kunne udvide din jobsøgning og søge målrettet efter stillinger som indeholder kundeservice, kontoropgaver og administration.

Intern og ekstern kommunikation

Du kan arbejde med kommunikation intern i virksomheder og organisationer og bl.a. udarbejde interne nyhedsbreve, memoer, referater og andet informationsmateriale. Du kan også arbejde med ekstern kommunikation, hvor du skaber pressemeddelelser, blogindlæg, nyhedsbreve eller trykt informationsmateriale. Alt efter dine interesser og personlige mål med din karriere, er det meget forskelligt om det vil give bedst mening med intern og ekstern kommunikation. 

Fælles for begge områder er dog, at både ekstern og intern kommunikation er vigtige for en virksomheds succes. En effektiv ekstern kommunikation kan øge kundernes tillid og loyalitet, forbedre organisationens image, og styrke konkurrenceevnen. En effektiv intern kommunikation kan øge medarbejdernes motivation og engagement, forbedre samarbejdet, og sikre en højere grad af effektivitet.

Kommunikation i praksis

Hvad indebærer et kommunikation i praksis kursus?

Et kursus i kommunikation i praksis indebærer typisk en uddannelse i de grundlæggende principper og teknikker for effektiv kommunikation i professionelle og personlige sammenhænge. Kurset fokuserer typisk på at udvikle tværfaglige kommunikationsfærdigheder.

Nogle af de emner, der kan dækkes i et kommunikation i praksis kursus, er:

  • Grundlæggende kommunikationsteori og modeller
  • Aktiv lytning og feedback
  • Ikke-verbal kommunikation
  • Verbal kommunikation og præsentationsteknikker
  • Konfliktløsning og forhandlingsteknikker
  • Skriftlig kommunikation, herunder rapporter og e-mails
  • Teamwork og samarbejde
  • Interkulturel kommunikation
  • Etik og kommunikation

Formålet med et kommunikation i praksis kursus er at forbedre din evne til at kommunikere effektivt i en række forskellige situationer og sammenhænge. Kurset kan være nyttigt for alle, der ønsker at forbedre deres kommunikationsfærdigheder, uanset om det er i professionelle eller personlige relationer. Det kan også være en fordel for personer, der arbejder i brancher, hvor kommunikation er vigtig, såsom forretning, marketing, undervisning og sundhedspleje.

Jobmuligheder som kommunikationsuddannet

Hvis man er uddannet inden for kommunikation, er der mange forskellige karriereveje, man kan forfølge. Nogle eksempler på jobmuligheder inden for kommunikation omfatter:

  • Kommunikationsrådgiver: Som kommunikationsrådgiver hjælper man virksomheder eller organisationer med at udvikle og implementere effektive kommunikationsstrategier og -planer.

  • PR-specialist: PR-specialister hjælper virksomheder eller organisationer med at opbygge og vedligeholde et positivt omdømme gennem medierne, pressemeddelelser og events.

  • Marketingkonsulent: Som marketingkonsulent arbejder man med at udvikle og implementere markedsføringsstrategier for virksomheder eller organisationer.

Og meget, meget mere! Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel læse mere ovenfor.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Hos kurserforledige.com ønsker vi dig held og lykke med at finde et jobrettet kursus, der hjælper dig tilbage på job!

Er du allerede i arbejde? Find kommunikationskurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk. 

Ønskeliste