Vis kurserforledige.com som: Mobile

Brugervenlighed og grafisk design

Cphbusiness
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
København

Kursusbeskrivelse

Gør brugernes oplevelses på websites knivskarp!

Brugervenlighed og grafisk design er et valgfag på akademiuddannelsen i Informationsteknologi. Fagmodulet omfatter 10 ECTS.

Faget er for dig, som gerne vil arbejde med succesfulde brugeroplevelser inden for webdesign, designudvikling og vedligeholdelse af hjemmesider.

Du kommer ligeledes til at arbejde med e-mailmarkedsføring, brugertests, sociale medier, videoredigering, brochurer m.m. Kurset veksler mellem teori og praksis, så du opnår ligeledes hands-on erfaring med programmerne, som eksempelvis Adobe Photoshop og InDesign.

Formål

Du vil udover at blive fortrolig med begreber som brugeroplevelse og webdesign få undervisning i:

  • Informationsarkitektur
  • Brugerundersøgelser og brugertests
  • Formgivning og æstetik
  • Farvelære og perceptionspsykologi
  • Analysemetoder til navigationsformer samt aktuelle æstetiske stilarter

I rigtig mange administrative stillinger i dag er der forventninger om, at man kan vedligeholde en hjemmeside, lave indhold til sociale medier og måske endda sætte mindre tryksager op. Det er derfor vigtigt at du kan understøtte virksomhederne i deres branding udadtil via medier og hjemmeside. Du vil efter dette fagmodul kunne søge stillinger som webkoordinator, webmaster, social media manager, marketingkoordinator m.v.

Undervisningen består af klasseundervisning og er derudover baseret på kommunikation via en elektronisk undervisningsplatform, hvor der bl.a. sker aflevering og returnering af hjemmeopgaver.

Klasseundervisningen veksler mellem oplæg fra underviseren og dialogbaseret undervisning. Vi arbejder med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra praksis.

Kurset strækker sig over 60 lektioner fordelt på 8 undervisningsgange over seks uger. Undervisningen afvikles i dagtimerne kl. 09.00-15.00.

Om udbyderen

Cphbusiness

Efteruddannelse og kurser for ledige i København

Cphbusiness tilbyder kompetencegivende kurser på diplom- og akademiniveau. Vores kurser for ledige afsluttes med en eksamen og tæller 5 eller 10 ECTS. Når du har gennemført et 6-ugers fagmodul på enten akademi- eller diplomniveau, er du allerede godt i gang med...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Cphbusiness

Landemærket 11,
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Brugervenlighed og grafisk design

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.