Vis kurserforledige.com som: Mobile

Kurser for ledige på Cphbusiness

Er du ledig? Så har du ret til seks ugers jobrettet uddannelse, hvor du har mulighed for at styrke dine faglige kompetencer. 

Cphbusiness tilbyder kompetencegivende kurser på akademiniveau. Alle kurserne afsluttes med en eksamen og tæller 5 eller 10 ECTS-point. Når du har gennemført et seks ugers forløb på akademiniveau, har du mulighed for at studere videre.

Hvem kan tage disse kurser?

Efter fem ugers sammenlagt ledighed, har du som ledig ret til seks ugers jobrettet uddannelse i første ledighedsperiode, hvis du er ufaglært eller faglært dagpengemodtager eller dagpengemodtager med en kort, videregående uddannelse, og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse. Uddannelsen skal tages inden for de første ni måneders sammenlagt ledighed for alle ledige fra 25 år. For personer under 25 år skal uddannelsen tages inden for de første seks måneder.

Du kan få kurset betalt via din a-kasse, hvor du er berettiget til seks ugers jobrettet uddannelse. Hvis du ikke er berettiget til at søge uddannelse via din a-kasse, kan du søge hos dit jobcenter og få dem til at bevillige det.

Læs mere her

Vis alle uddannelser fra Cphbusiness

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Cphbusiness og høre mere om deres uddannelser.

Kontaktinfo

Cphbusiness

Landemærket 11,
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Cphbusiness

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.