Arbejdsmarkedsrettet Coaching & Konflikthåndtering - Dialogbaseret udviklingskultur

Commitment Lab - Jobrettede uddannelser
6 uger
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 16-02-2023
Kurser for ledige
København
Startdato: 20-02-2023 - København
26.350 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Uddannelse i Coaching og Konflikthåndtering / AU jobrettet uddannelse 

Uddannelsen i coaching og konflikthåndtering hos Commitment Lab er til dig, der arbejder med mentoring, coaching, rådgivning, facilitering, motivation, ejerskab og positiv forpligtelse i samarbejde med kollegaer, borgere, patienter eller kunder.

Det er en jobrettet uddannelse, der er godkendt på både den landsdækkende og 5 af de regionale positivlister. Du har hermed ret til at ansøge om kurset i din A-kasse. Er du mellem og højt uddannet ansøger du om kurset i dit Jobcenter. 

Med arbejdstitlen "Coaching og Konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse® og psykologisk sundhed med kognitiv dialog" er forløbet hermed også til dig, der arbejder med projektledelse, HR, coaching, er vejleder eller har en rådgivende, medierende, coachende og/eller forhandlende funktion.

Uddannelsen hos Commitment Lab er målrettet dig, der ønsker:

 • at reflektere over dine egne paradigmer for selvledelse*
 • at videreudvikle dine ledelses-, coaching- & konflikthåndteringskompetencer
 • at opnå værdiskabende professionelle kompetencer med afsæt i kognitiv teori
 • faglige kompetencer til at engagerer meningsforhandlende og konfliktopløsende
 • forskningsbaseret og praksisorienteret viden og værktøjer til at forebygge så vel som håndterer stress
 • anvende kognitiv coaching i organisationer til at facilitere væredygtighed og udvikling
 • værktøjer til at skabe stratetisk commitment, trivsel og handlekraft i organisationer
 • mestre samtalen som redskab og være en succesfuld dialogpartner
 • opkvalificere dit CV med en praksisorienteret akademiuddannelse til 10 ECTS point

*) Du vil opnå dybere selvforståelse og fornyet forudsætning for at tage ansvar for personlig, relationelle og faglige trivsel og udvikling: Væredygtig selvledelse® 

Commitment Lab afholder jobrettede kurser for ledige

Jobrettet uddannelse i coaching og konflikthåndtering

Uddannelsen hos Commitment Lab er målrettet DIG, der vil opkvalificere og styrke din viden og kunnen inden for:

 • Organisation, coaching og mediation
 • Kognitiv Coaching og effektfuld dialog
 • Praktisk samtale, coaching og feedback
 • Kommunikationsteori og –forståelse
 • Kompetence- og mentaludvikling
 • Psykologisk og social kapital
 • Læring og udvikling i organisationer
 • Selvledelse og ledelseskompetencer
 • Forskellighed og konflikthåndtering

Tine Nyholm underviser i coaching og konflikthåndtering

Som ledelsesrådgiver og proceskonsulent samarbejder Tine med virksomheder om at arbejde strategisk frisættende med organisationens menneskelige kompetencer, både trivsels- & forretningsudviklende.

Et kernefokus er – at nutiden kalder på menneskelige ledelses- og relationskompetencer!

En ting er at kunne sit fag og forretningsområde, noget andet er at kunne mennesker, menneskeligt!

Tine dokumenterer kvalitativt mærk- og målbart, hvordan organisationers sammenhængskraft, resultatskabelse og konkurrenceevne øges, når fagidentitet og bæredygtighed udvikles og styrkes gennem dialogbaseret ledelses- og samarbejdskultur.

Kontakt Commitment Lab og Tine Nyholm allerede i dag og hør mere om uddannelsen i coaching og konflikthåndtering!

Hvorfor vælge Commitment Lab?

Undervisere der er faglige eksperter og professionelle praktikere

Statsgodkendt certificering og ECTS-point

Kurser der kobler teori og praksis, erhvervsrettet og anvendelsesorienteret

Underviser: Tine Nyholm

Tine Nyholm, Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, stifter såvel som direktør i Commitment Lab, der er professionel udbyder af akademiske læringsforløb, der integrerer teori og praksis med udviklingsbehov og forandringsvisioner.

Siden 2009 har Tine uddannet tusindvis af studerende og kursister til styrket mental mestring og kompetence-i-praksis. Tillige er Tine udøvende mental coach og erhvervspsykologisk supervisor. Medforfatter i nyere antologier om fremtidens ledelse, og om coaching som et af tidens stærkeste værktøjer til udvikling.

Tine Nyholm er aktuel med ny bog i 2023:
Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis - Skab mental sundhed, læring og livfuld sammenhængskraft med principper og metoder fra kognitiv coaching.
Og er bidragyder i antologierne ”Coaching i nyt perspektiv” og "Frivillig ledelse".


Kursister udtaler:

”I en verden som er konstant foranderlig, har jeg fået anvendelig viden og værktøjer til både at søge nye karriereveje og hermed udvikle mig som menneske og far. Nu kan jeg endelig tilgå og takle konflikter udviklende og befordrende i samarbejds- og forandringsprocesser både organisatorisk i mit arbejdsliv som privat. Det har blandet andet været en aha-oplevelse, hvordan stress via redskaber som Væredygtig selvledelse® kan tilgås konstruktivt, i betydningen forløsende og derfra personligt og fagligt styrkende. Som praktisk muliggør at navigere i hverdagen med tiltro og positiv forpligtelse. Uddannelsesforløbet adskiller sig fra andre jeg har prøvet, ved helt klart det høje fremragende niveau. Vi er blevet holdt til ilden og har opnået selvindsigt og læringsudbytte mere end kunne forventes. De af os, som var tvivlere, blev troende og eksamensresultaterne var fantastisk flotte og høje.”

- Richard R.F. Russell, Grafisk design og Human relations facilitator

”Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS.

Jeg har i den grad fået så meget ny viden, som jeg direkte kan overføre i mit arbejde. Forståelsen af konflikt og håndtering deraf har åbnet en hel ny verden, hvor jeg kan vælge bevidst at håndtere situationer på en konstruktiv og udviklende måde, som er til stor gavn for mine projektgrupper og dermed også projekterne. Det blev meget konkret for mig, hvad jeg har haft til gode at lære i mit liv – Tusind tak Tine.”

– Susanne Noesgaard, IT Projektleder Sundhedsdatastyrelsen

”I verdens krydsfelt, hvor stormene kommer fra alle retninger, er der tre ord, der vægter mest, hvis du vil holde balancen: Kend dig selv. Jo mere du ved om dig selv, jo bedre agerer du sammen med andre. Og her får du viden om, hvordan du selv kan opnå bedre fodfæste og hvordan du hjælper andre til det samme. Commitment Labs uddannelse i Coaching og konflikthåndtering giver dig værktøjerne til og træningen i at holde dig oprejst, uanset stormstyrke og retning. Tine Nyholm er en tornado, så hold godt fast, men vid på forhånd, at du kommer hel og styrket ud på den anden side.”

– Rikke Ærtebjerg, Projektleder

”Uddannelsesforløbet har været professionelt og gennemtænkt. Det var en totaloplevelse, der ikke bare gav et par visdomsord, men som inviterede til fordybelse og anvendelse, samt ikke mindst refleksion over værdien af denne fordybelse, og hvorvidt det lykkes at implementere værktøjerne og anvende dem ude i virkeligheden.

Jeg har fået øget min bevidsthed på alt det relationelt betingede. Det er blevet et lag mere reflekteret hvordan jeg forholder mig til medarbejdere såvel som samarbejdspartnere.

…Bag alle konflikter er der gemt mindst et brændende ønske, som måske er værd at blive bevidst.. Det vil Tine Nyholm gøre dig meget klogere på…”

– Chastine Christiansen, Iværksætter

”Jeg har arbejdet med mennesker, i lederjobs og i HR funktion og som selvstændig i mange år. I disse år har jeg været på forskellige kurser; den svære samtale, konflikthåndtering osv. Kurser som har deres berettigelse, men som har været unuanceret og stringente.

Uddannelsen hos Commitment Lab har været meget nuanceret, intenst og jo længere hen i uddannelsen jeg kom, jo mere mening gav det. Der var en meget meget fin og solid ”rød” tråd gennem hele uddannelsesforløbet. For mig har uddannelsens indhold og undervisningsmetode været en meget stor AHA oplevelse!

Jeg står her efter endt uddannelse, med en forankret tro og et stort mod på, at tingene rent faktisk godt kan lade sig gøre og vigtigst af alt, jeg har fået en ny viden og selvindsigt som giver mig mulighed for at lede mig selv i den rigtige retning!

Denne uddannelse giver rigtigt god mening og jeg kan kun varmt anbefale denne uddannelse til alle, det være sig ledige, ansatte og ledere/chefer.

Til sidst og ikke mindst vil jeg tillade mig at rose ejeren af Commitment Lab og underviseren Tine Nyholm, for sin meget positive og til tider humoristiske væremåde. Hun formår at få alle med i ”klassen”. Selv når jeg har siddet derhjemme og lavet lektier, har jeg kunnet mærke Tines tilstedeværelse i min faglige bevidsthed!!! Tine formår samtidig at se vores sårbarhed og give plads til denne. Jeg er overbevidst om, at det er årsagen til at min klasse her fik et yderst flot eksamensgennemsnit på ikke mindre end 9,7”     

– René Winther Madsen, Projektleder

SE flere udtalelser på Commitment Lab's hjemmeside: "Ydelser" > "Hvad siger AU-kursisterne?" 

Eksamen og diplom

Eksamen på dette jobrettede akademiuddannelsesforløb for ledige (og beskæftigede) består af:

 • 1) At udarbejde et praktisk produkt og et 2-3 siders skriftligt eksamensoplæg kombineret med..
 • 2) Afsluttende mundtlig prøve, med ekstern censur.  

Det praktiske produkt og det skriftlige oplæg indgår med en helhedsvurdering som en del af bedømmelsen. Bedømmelse og karakter gives ud fra 7-trinsskalaen. Ved bestået eksamen opnås 10 ECTS-point (AU-niveau). 

Akademiuddannelse (AU-niveau) og ECTS

Uddannelsesforløbet er udviklet med reference til om rundt om AU-modulet ”Coaching og Konflikthåndtering” der er kompetencegivende på akademiuddannelsesniveau, hvilket betyder, at du opnår 10 ECTS point ved bestået eksamen.

København Erhvervsakademi, KEA, er statsgodkendt udbyder af AU-modulet ”Coaching og Konflikthåndtering”, der udbydes og afvikles under lov om åben uddannelse. Commitment Lab er leverandør til København Erhvervsakademi, og ansat som undervisere i samarbejde mellem KEA og Commitment Lab.

Om udbyderen

Hos Commitment Lab er vi ansvarlige for din psykologiske tryghed, dit meningsfulde udbytte og din erhvervs attraktive opkvalificering. Det er vores fornemmeste opgave at du som kursist, fra uge til uge forløbet igennem, oplever at være i læring - vedkommende,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdsmarkedsrettet Coaching & Konflikthåndtering - Dialogbaseret udviklingskultur
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Commitment Lab - Jobrettede uddannelser

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

 Vis telefonnummer
www.commitmentlab.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Henrik Bo Jensen

Jeg er glad for at have lært så utrolig meget nyt om mig selv, om kognitiv coaching og konflikthåndtering – på ganske kort tid. Faktisk fik jeg så meget mod på kognitiv coaching, at jeg midt i forløbet gik i gang med at coache en tidligere kollega – endda med succes. Ved Tines kyndige vejledning og til tider provokerende indlæringsfacon, har...

Vis alt
Mie Rix
Anne Vestereng

Du bliver dog hjulpet op igen på en helt igennem professionel, omsorgsfuld, ydmyg og væredygtig måde. Tine Nyholm er et autentisk menneske, med et stor repertoire på hendes store hjerte. Du bliver udfordret til dit ydereste og de personlige gaver og den evidens baseret faglige viden, du tager med dig er yderst brugbare værktøjer.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Arbejdsmarkedsrettet Coaching & Konflikthåndtering - Dialogbaseret udviklingskultur

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 182 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase