Vis kurserforledige.com som: Mobile

kea

Coaching og konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse® og psykologisk sundhed med kognitiv dialog 

Hos Commitment Lab kan du deltage i følgende 6 ugers kurser for ledige:

  • Psykologisk & social kapital - bæredygtig selvledelse, samarbejde og organisationspsykologi (PD)
  • Coaching og Konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse® og psykologisk sundhed med kognitiv dialog 
  • Kognitiv Coaching i organisationer - væredygtig ledelse & dialogisk samskabelse. Coaching i organisationer (AU) 

Vores kurser kombinerer et højt fagligt niveau med praksisnær undervisning. Via en bred didaktisk pallet tilbydes du anvendelige redskaber, sparring og vejledning med fokus på færdighedstræning.

Commitment Lab ApS udbyder kurser for ledige med udgangspunkt i dig som person, i dine kompetencer og erfaringer samt dine fremtidige jobønsker.

Alle kurserne afholdes centralt i København. I samarbejde med Professionshøjskolen UCC tilbyder vi Diplomuddannelse (PD-niveau). I samarbejde med Københavns Erhvervsakademi, KEA, tilbydes du Akademiuddannelser, da vi er leverandør til KEA.

6 ugers jobrettet uddannelse på akademiuddannelsesniveau

Som ledig kan du benytte dig af din ret til 6 ugers uddannelse, hvis du jf. beskæftigelsesreformen er berettiget hertil. Du afklarer med din A-kasse hvorvidt du er berettiget til at tilmelde dig et af vores statsgodkendte uddannelsesforløb på diplom- og akademiniveau, der afsluttes med kompetencegivende eksamen (10 ECTS-point ved bestået eksamen).

Da uddannelserne hører under lov om åben heltidsuddannelse til ledige, modtager du fortsat dine dagpenge under hele uddannelsesforløbet der betales af din A-kasse/Jobcenter.

» Få mere information – helt uforpligtende!
Udfyld en interesseforespørgsel nederst på denne side.

Vis alle uddannelser fra Commitment Lab - Jobrettede uddannelser

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Commitment Lab - Jobrettede uddannelser og høre mere om deres uddannelser.

Kontaktinfo

Commitment Lab - Jobrettede uddannelser

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

 Vis telefonnummer
www.commitmentlab.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 118 evalueringer

Jeanette Pedersen
(5)
Mit forløb hos Commitment Lab har betydet at jeg har kunnet analysere og give større mening og forståelse for konfliktsituationen i min egen casestory fra tidligere jobsituation. Jeg ser alle de modeller og værktøjer jeg har fået på uddannelsen som meget anvendelige i forhold til min videre karriere. Jeg vil fremover ikke være så tilbageholden...
Vis alt
lone hansen
(5)
Uddannelsesforløbet har givet mig masse viden om konflikthåndtering og coachende metoder at anvende i praksis, så det var dejligt. Jeg har fået dialogiske værktøjer til at stille åbne undrende spørgsmål, som muliggør at guide og sparre til erkendelse og ejerskab. Begrebet og metoden Væredygtig selvledelse® har gjort mig mer...
Vis alt
Bjarne Bille-Søe
(4)
Udbyttet af denne intensive uddannelse har mere end indfriet mine forventninger. Det har været en STOR læringsproces, som har hævet mine kompetencer inden for coaching og konflikthåndtering, som jeg helt sikkert vil have stor nytte af i fremtiden. Jeg er nu bevidst om, hvordan jeg proaktivt kan forholde mig til de konflikter som kan opstå, o...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Commitment Lab - Jobrettede uddannelser

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 118 evalueringer
Kundecase