Vis kurserforledige.com som: Mobile

Inventor | Grundprincipper

CADXpert | Invent a/s
3 uger
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 26-04-2019
Kurser for ledige
Århus
Startdato: 29-04-2019 08:45 - Århus
11.975 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Autodesk Inventor Grundprincipper kursus | Kursus for ledige | Aarhus
Inventor Grundprincipper

Kom med på kursus i Autodesk Inventor Grundprincipper og få indsigt i 3D programmets opbygning samt arbejdsmetoder. Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil du få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings konstruktioner i Autodesk Inventor. Efterfølgende er du i stand til, på egen hånd, at fremstille simple 3D enkeltdele.

Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i at konstruere i 3D, og du kan konstruere dine første samlinger med parter samt tilhørende dokumenter. Du opnår nye kompetencer som er eftertragtet af mange virksomheder. Derfor vil du øge dine jobmuligheder ved at deltage på dette kursus. 


Kursus indhold:
• Brugerflade, overblik og genvejs taster
• Grundlæggende part konstruktion
• Grundlæggende samlings konstruktion
• Anvende Inventor´s bolt katalog (Content Center)
• 2D dokumentation af emner og samlinger
• Styklister og tilpasning af din stykliste

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig som er ny burgere, og som ikke tidligere har arbejdet med Inventor. Det er for dig som ønsker at udvide dine kompetencer samt jobmuligheder. Du skal have et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau. Du behøver ikke at kende Inventor på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktions tegninger og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin og design.

Undervisningsmateriale på dette kursus for ledige

Kurset baseres på InventorBogen 2019 Grundprincipper, som er skrevet på dansk af Lars Jensen. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser fordelt på 3 uger. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Kursusform- og tid.

Kurset er et fuldtidsstudium, og der skal påregnes tid til hjemmearbejde samt opgave aflevering. Via vores undervisnings platform kan der hentes opgaver, kommunikeres med underviserne samt andre kursusdeltagere. Det er et krav, at du har egen computer til rådighed under kursusforløbet. Du vil under forløbet have fjern adgang til Inventor.

Kurset er gratis for ledige med en jobplan. Har du brugt dine 6 ugers selvvalg skal du
kontakte dit Jobcenter. Kurset udbydes gennem Den Regionale Positivliste og skal
godkendelse af dit lokale Jobcenter. 

Eksamen og diplom

Når du har gennemført Inventor Grundprincipper får du tilsendt et officielt Autodesk Authorized Training Center kursusbevis. 

Om udbyderen

CAD kurser for ledige hos CADXpert

CAD kurser for ledige

CADXpert | Invent a/s tilbyder kurser for ledige til dig, der har en kort, mellemlang eller videregående uddannelse og gerne vil forbedre dine kompetencer inden for den nyeste teknologi. Vores mål er at hjælpe ambitiøse arkitekter, ingeniører, konstruktører, tekniske designere, håndværkere og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CADXpert | Invent a/s

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens

 Vis telefonnummer
www.cadx.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Inventor | Grundprincipper

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos CADXpert, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg syntes CADXpert er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere