Vis kurserforledige.com som: Mobile

BIM - Projektering, Digitalt Byggeri - Revit Architecture, Del 1+2+3

CADXpert A/S
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
Greve, Horsens

BIM - Projektering, Digitalt Byggeri - Revit Architecture, Del 1+2+3

Autodesk Revit Architecture |  Kursus for ledige
Digitalt byggeri - BIM, Revit Architecture - bliv mere effektiv på den moderne tegnestue

Deltag i dette kursus for ledige, og lær at arbejde med de almindelige og avancerede objekter i Revit Architecture, som gør dig i stand til at skabe præcis det udtryk, du ønsker i større projekter.

Kursets indhold

På 1. del får du grundigt kendskab til den 3D funktionalitet, som ligger i Revit.

På 2. del gennemgår vi de mere avancerede ting. Her går vi mere i dybden, og vi arbejder med arealplaner og farvelægning af disse, så bygherren får et bedre overblik over projektet. Vi ser også på, hvorledes det er muligt at lave flere designforslag i samme projekt.

På 3.del ser vi på, hvorledes Revit opsættes, så den passer netop til dine ønsker. Vi gennemgår, hvordan der skabes komponenter/ objekter i Revit, så fleksibiliteten under projekteringen bliver stor.

Efter endt kursus har du lært at arbejde med de almindelige og avancerede objekter i Revit Architecture, som gør dig i stand til at skabe præcis det udtryk du ønsker i større projekter.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledige eller til dig, som er i arbejde og ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi.

Adgangskravene er en uddannelse inden for byggeri. Endvidere skal du som minimum have kenskab til Windows 7 eller Windows 8.

Undervisningsmateriale på dette kursus for ledige

På kurserne undervises efter CADXpert’s eget undervisningsmateriale.

Materialet kan benyttes som opslagsværk og indeholder både teoretiske beskrivelser og cases til projektdagene. Der vil blive udleveret en bærbar pc med det program som anvendes på kurset. Pc’en vil være til rådighed i hele kursusforløbet, også til de stillede hjemmeopgaver.

Kursusform

Der vil under hele forløbet være mulighed for at kontakte CADXperts Support. Her anvender vi programmer med kommunikationsmuligheder.

Der vil i hele kursusperioden stilles en bærbar pc med det aktuelle program til rådighed.

Eksamen og diplom

Efter kurset får du et kursusbevis fra CADXpert samt Autodesk.

Pris

CADXpert tilbyder en række kurser for ledige under den regionale uddannelsespulje - Positivlisten. Kurserne er derfor for alle uddannelses niveauer. Du skal kontakte dit jobcenter og søge om kurserne.

Vi samarbejder med flere erhvervsskoler/universiteter og er derfor godkendt til at afholde kurserne på videregående niveau.

CADXpert A/S

CAD kurser for ledige hos CADXpert

CAD kurser for ledige

CADXpert | Invent a/s tilbyder kurser for ledige til dig, der har en kort, mellemlang eller videregående uddannelse og gerne vil forbedre dine kompetencer inden for den nyeste teknologi. Vores mål er at hjælpe ambitiøse arkitekter, ingeniører, konstruktører, tekniske designere, håndværkere og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes

 

Kontaktinformation til CADXpert A/S

CADXpert A/S

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens

 Vis telefonnummer
www.cadx.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne for ledige?

Gennemsnit 5

Baseret på 10 evalueringer

Flemming
(5)
Kompetent underviser - godt undervisningsmateriale og gode undervisnings faciliteter
Cristina
(5)
It was great being able to have call support for the tasks we had to do between the lessons. I would recommend the last session where you have to have the final project ready not to be hold on a Monday. Mogens was very understanding and allowed us to change the day and have the possibility to use the support. I personally was so happy and gratef...
Vis alt
Karin
(5)
Rigtig godt kursus med supergod underviser. Mulighed for selvstændig udfoldelse.
Få information

Udfyld formularen for mere information om BIM - Projektering, Digitalt Byggeri - Revit Architecture, Del 1+2+3

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos CADXpert, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg syntes CADXpert er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere