Vis kurserforledige.com som: Mobile

Digital Markedsføring

Bigum&Co
6 uger
Kurser for ledige
København, Skanderborg

Kursusbeskrivelse

digital markedsføring

Kursus i Digital Markedsføring for ledige

Få den nyeste viden og kompetencer inden for bl.a. Sociale Medier, SEO, Brugervenlighed og E-mail marketing.

6 ugers kursus i
Digital Markedsføring

Du får (lige præcis) de kompetencer og evner, som erhvervslivet efterspørger, leveret af undervisere der selv arbejder med emnerne i praksis til dagligt.

Fagligt indhold på kurset Digital markedsføring for ledige

Kurset tager udgangspunkt i de mest efterspurgte kompetencer i erhvervslivet.
Du bliver guidet sikkert gennem kursets enkelte emner, fra undervisere der med deres nede-på-jorden undervisning, sørger for at du kommer godt igennem kurset.

På kurset vil du få berøring med: 

 • Sociale medier

  Lær at lægge en professionel strategi for sociale medier. Du lærer håndværket at lave det gode opslag på de sociale medier, og ikke mindst evnen til at følge strategien helt til dørs. Du opnår stor viden om de mest betydningsfulde sociale medier (eksempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn mv.)

 • Søgemaskineoptimering (SEO)

  Få det fulde overblik over søgemaskineoptimering, og en trin-for-trin guide der sikrer, at du fejlfrit kan gå til og strukturere dit arbejde i en virksomhed efter endt kursus. Du bliver introduceret til alle relevante seo-værktøjer, så du kan dokumentere udviklingen af dit arbejde.

 • E-mailmarkedføring

  Virksomheder kan skabe store resultater med e-mails, og vi lærer dig hvordan, ved at anvende best-practice e-mail strategier, den gode overskrift og det rigtige indholld. Du får den nødvendige viden der kræves for at bygge et nyhedsbrev op fra ingenting - dvs. effektive metoder til at skaffe nye læsere. Dernæst lærer du at skrive, så din målgruppe åbner, læser og tager handling på dit budskab.

 • Google Ads

  Køb dig til de øverste placeringer med annoncer på Google. Du lærer at opsætte en komplet Google Ads kampagne, hvordan du vedligeholder og optimerer den for kontinuerligt at sikre maksimalt udbytte. Vi har pakket al vores viden i et format du let og enkelt kan implementere i dit arbejde.

 • Google Analytics

  Du lærer hvordan du opsætter Google Analytics korrekt og optimalt i forhold til virksomhedens mål. Hvordan man analysere og forstår den data der bliver indsamlet i systemet, så du kan bruge den til at optimere dine øvrige markedsføringsindsatser. Som noget ekstra, hjælper vi dig til at tage en Google Analytics certificering efter endt kursus.

 • Brugervenlighed

  Du får serveret de vigtigste faktorer, der gør sig gældende for en brugervenlig hjemmeside anno 2020. Undervisningen tager udgangspunkt i data og gennemtestede teser, taget ned til et let forståeligt sprog og guidelines, der nemt kan anvendes efterfølgende i dit kommende arbejde.

 • Konverteringsoptimering

  Få viden om hvordan du får flest mulige konverteringer (salg, tilmeldinger, handlinger downloads mv.) ud af den trafik du i forvejen har, og få mere ud af dit eksisterende grundlag. Faget er meget intuitivt, men ikke desto mindre yderst relevant for en virksomheds performance og kan have stor betydning for at være placeret gunstigt i et konkurrencepræget marked.

 • Strategisk Markedsføring

  En af de vigtigste evner er at skabe et helhedsoverblik for den samlede digitale strategi og indsats. Du lærer hvordan de enkelte indsatser komplimenterer hinanden bedst mulilgt, og forstår hvilke prioriteringer du bør foretage i dit arbejde med digital markedsføring.

 • Content Marketing

  Du går fra kurset med opskriften til en succesfuld content marketing strategi. Din undervisning starter med et online forløb og sluttes af med en hel workshop dag sammen med dine medkursister, der sikrer det faglige indhold bliver gjort praksisnært.

 • BONUS: Online kursus i Wordpress

  Du får en trin for trin-for-trin guide i opsætningen af Wordpress. Alt fra valget af webhotel til opsætning af Google My Business.

 • BONUS: Bigum&Co WorkAway

  Vi inviterer dig løbende til Bigum&Co WorkAway hvor du kan få sparring til online marketing opgaver. Dette hjælper dig til at kunne implementere kursets faglige indhold i praksis, når du sidder i en ny virksomhed.

 • BONUS: Certificering i Google Analytics

  Vi har lavet en guide, der hjælper dig godt i gang med at blive certificeret i Google Analytics. En certificering i Google Analytics øger dine jobmuligheder, fordi det giver dit CV en blåstempling på det faglige område.

Bonus til dig, der er kursist på Digital Markedsføring

Du får som deltager adgang til vores populære online-kurser til en samlet værdi af over kr. 10.000,-

Undervisere på kurset

Til dit kursus har vi samlet en række undervisere, der deler ud af deres praktiske erfaring og know-how inden for hver deres faglige område. Du får best-practices og en lang række cases fra erhvervslivet, når vores ekspertundervisere øser ud af deres viden.

Få karriererådgivning
og 100% praktikgaranti!

Er der krav fra dit jobcenter om, at du skal, eller kunne du bare godt tænke dig at komme ud i virksomhedspraktik i digital markedsføring efter du har været på kursus?

Vi sikrer, at du kommer til samtale i en virksomhed i dit nærområde, at du og virksomheden er klædt på til du skal i praktik, og at virksomheden søger dit jobcenter om godkendelse af aftalen gennem det officielle system Vitas.

Som Bigum&Co Alumne får du evig adgang

Efter du har deltaget på kurset Digital Markedsføring, er du en del af Bigum&Co Alumne.

Det betyder, at du har evig adgang til både Bigum&Co kursusområde samt vores online kurser. Du kan således altid vende tilbage og få opfrisket og opdateret din viden med det nyeste undervisningsmateriale der løbende bliver opdateret.

Praktisk information

Fagmodulet Digital Markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring.

Adresse & Transport

Vi afholder kurset både i København og Skanderborg.

København

Mikado House, Rued Langgaards Vej 8
2300 København S.

Transport: 

Kursusstedet ligger tæt på DR Byen metro st., samt buslinie 12 og 33.

Parkering: 

I København er der gratis parkering i nærheden.

Skanderborg

Kielberghus, Krøyer Kielbergs Vej 3, 8660 Skanderborg

Transport:Kursusstedet ligger 100 m. fra Skanderborg st. 13 min. i Intercity Lyn mellem Århus H og Skanderborg st.

Parkering:

I Skanderborg er der gratis parkering på alle veje ved Bigum&Co.

Undervisning & Mødetid

Der er undervisning 2-3 dage om ugen i 6 uger. Derudover selvstudie og gruppearbejde. Undervisningen starter kl. 09:00 og slutter kl. 14.30.

Er du ledig og interesseret i kurset Digital markedsføring?

Har du spørgsmål til vores kursus i Digital Markedsføring kan du kontakte os på telefon 71997171. Vi ønsker, at du finder det helt rigtige kursus. Tilmeld dig nedenfor, så kontakter vi dig og tager en snak om dine forventninger.

Hvorfor vælge Bigum&Co?

Undervisere med (stor) praktisk erfaring

Du får bonusmateriale for mere end 10.000 DKK

Vi har 100% Praktikgaranti

Adgangskrav

Minimum to års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse eller tilsvarende niveau.

Video

   

Eksamen og diplom

Fagmodulet Digital Markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. 

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af et praktisk produkt. 

Pris

Er du ledig har du mulighed for at få kurset betalt. Enten via din A-kasse eller dit Jobcenter

Få kurset bevilget via A-kassen
Kurset Digital Markedsføring er godkendt til6 ugers jobrettet uddannelse for ledige på den landsdækkende positivliste under erhvervsgruppe “Salg, indkøb og markedsføring” og har uddannelseskode 37607.

Få kurset bevilget via jobcenteret
Hvis du ikke lever op til A-kassens krav, har du en god mulighed for at få kurset betalt af dit Jobcenter. Akademimodulet Digital Markedsføring er godkendt påden regionale positivtlisteunder kursuskode: 37607  (Hovedstaden, Region Sjælland,  Øst-, Vest-, Syd-, og Nordjylland)

Om udbyderen

Bigum&Co

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden indenfor online marketing? Vi udbyder uddannelser og kurser indenfor digital markedsføring. Bigum&Co er drevet af at skaffe resultater til din virksomhed. Virksomheders kommunikations- og marketingansvarlige kan få hjælp af vores specialister...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Bigum&Co

Rued Langgaards Vej 8
2300

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Michael Pedersen
(5)
Da jeg deltog på kurset var jeg blæst bagover af deres fantastiske energi og undervisning.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital Markedsføring

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Signe Iversen, Deltager på 6-uge...

"MEGET Høj kompetence! Fed energi og imødekommendehed - modiggørelse og deling af så mange værktøjer"

Læs mere
Malene Bak, Deltager på 6-ugers ...

"Meget levende og entusiastisk undervisning fra alle underviserne"

Læs mere
Alexandra Ward, Deltager på 6-ug...

"Takket være dette kursus har jeg nu succes med mine digitale platforme, og har forøget mine followers med mange 100 procent"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: