Du kan meget vel have mulighed for at få uddannelser eller kurser på At Work Skolen betalt af din kommune eller dit jobcenter

At Work Skolen

Du kan meget vel have mulighed for at få uddannelser eller kurser på At Work Skolen betalt af din kommune eller dit jobcenter. Vi er ikke på den landsdækkende eller de regionale positivlister, men når det f.eks. kommer til jobplan, kan du muligvis få et af vores forløb helt eller delvist betalt.

At Work har over 30 års erfaring inden for uddannelser og kurser, og gennem tiden har vi uddannet tusindvis af personer inden for sundhedsfremme, herunder inden for områderne:

  • Mindfulness
  • Positiv psykologi
  • Massage
  • Kostvejledning

Kvalitet i anvendelighed

På At Work Skolen lægger vi stor vægt på kvaliteten af undervisere og det faglige indhold, så vi kan sikre dig det bedste udbytte. Med vores kurser for ledige er du sikret viden, du kan omsætte til praksis, så du kan føre dine nye kompetencer ud i livet med succes. Vi uddanner tusindvis om året og håber også at få lov til at uddanne dig.

Bliv Kostvejleder

Er du ledig, kan du meget vel have mulighed for at få At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder betalt af din kommune eller dit jobcenter, da uddannelsen er på positivlisten i flere områder.Er du ledig, kan du meget vel have mulighed for at få At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder betalt af din kommune eller dit jobcenter. Vi er ikke på den landsdækkende eller de regionale positivlister, men når det f.eks. kommer til jobplan, kan du muligvis få et af vores forløb helt eller delvist betalt.

Som Kostvejleder / Slankekonsulent får du den nødvendige teoretiske viden samt de praktiske værktøjer, der kræves for at ...

Læs om uddannelsen her

Vis alle uddannelser fra At Work

Hvorfor vælge At Work?

25+ års erfaring

Uddanner tusindvis hvert år

Fleksibel undervisning med E-learning

Uddannelser

Kurser for ledige
Ernæring og levnedsmidler Længde By Gennemsnit
Bliv Certificeret Kostvejleder 50 Lektioner Fjernundervisning

Hvorfor vælge At Work?

25+ års erfaring

Uddanner tusindvis hvert år

Fleksibel undervisning med E-learning

Kontakt mig

Kom I kontakt med At Work
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Ernæring og levnedsmidler

Mindfulness

Personlig udvikling

Psykologi

Social og sundhed


Kontaktinfo

At Work

At Work A/S
Ny Østergade 3
1101 København K

 Vis telefonnummer
www.atwork.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om At Work

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.