Vis kurserforledige.com som: Mobile

Sociale medier som kommunikationskanal i detail – online

Aarhus Business College
1 dag
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Selvvaglgt startdato - Fjernundervisning
126 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

detail

Online kursus - Sociale medier som kommunikationskanal i detail

Kurset handler om, hvordan du anvender sociale medier som kommunikationskanal i en detailhandelsvirksomhed. Du får kendskab til begrebet sociale medier, herunder hvordan sociale medier kan anvendes som både internt og eksternt kommunikationsværktøj i en detailhandelsvirksomhed. Endvidere får du kendskab til kriterier for interaktion på de sociale medier samt inddragelse af medarbejderne i detailhandelsvirksomhedens kommunikation.


Dit udbytte af AMU-kurset Sociale medier som kommunikationskanal i detail

Du kommer til arbejde med Facebooks kommunikation og opnåelseseffekt blandt andet i forhold til detailhandelsvirksomhedens markedsføringstiltag. Du kommer til at få optimaleffekt ud af detailhandelsvirksomhedens Twitter-profil samt skabe et overblik over detailhandelsvirksomhedens tweets ved hjælp af tweetdeck. Ydermere får du kendskab til opbygning af en detailhandelsvirksomheds Instagram-profil.

For at skabe overblik over detailhandelsvirksomhedens aktiviteter på de social medier, kommer du til at arbejde med Content Calendar.

Du bliver fortrolig med anvendelse af sociale medier som kommunikationskanal for en detailhandelsvirksomhed. Du får kendskab til anvendelsesmulighederne for en detailhandelsvirksomhed til nogle af de mange forskellige sociale medier, der findes.


Indhold på kurset

På kurset vil vi gennemgå følgende temaer:

 • Sociale medier
 • Markedsføring på Facebook
 • Facebook
 • Twitter
 • Tweetdeck
 • Instagram
 • Content Calendar

Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil og når du vil. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du altid få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og lave opgaver lige når det passer dig. Kurset afsluttes med en test.


Forudsætninger for at deltage

 • Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet.
 • Vi arbejder i Microsoft Office pakken og Windows.
 • Kurset bliver afholdt uanset antal deltagere, og tilmeldingsfristen er 2 dage før kursusstart.
 • Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Målgruppe

Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre detailhandelsvirksomheder, der arbejder med sociale medier som internt og eksternt kommunikationsmiddel.

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er:

Beskæftigede, faglærte og ufaglærte: 126 kroner.

Beskæftigede med videregående uddannelse samt ledige (jobcenterets pris): 621,77 kroner. 

Om udbyderen

Aarhus Business College

Skræddersyede kurser til ledige

Aarhus Business College giver dig mange kursus- og efteruddannelsesmuligheder, der kan bane vejen til dit næste job. Hvis du er ledig, har du forskellige muligheder for at få ny viden og kompetencer, der kan forbedre dine job- og karrieremuligheder. På Aarhus Business College...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 28
8260 Viby J

 Vis telefonnummer
aabc.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Sociale medier som kommunikationskanal i detail – online

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: