Vis kurserforledige.com som: Mobile

Medical English

Aarhus Business College
5 hele dage over 5 uger
Deltid
Kurser for ledige
Århus

Kursusbeskrivelse

Medical English

Medical English - kursus i medicinsk fagsprog på engelsk 

Lægesekretærer, sygeplejersker og andet sundhedspersonale har i stigende grad behov for at kunne kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk med forskellige patientgrupper og i samarbejdsrelationer med andet sundhedsfagligt personale.

På kurset Medical English bliver du trænet i medicinsk fagsprog på engelsk inden for de mest typiske lidelser og sygdomme. Vi arbejder hen imod at gøre dig i stand til at kunne skrive og tale medicinsk engelsk, så du kan føre en samtale og vejlede med fokus på at forklare, hvad lidelser og sygdomme betyder for patienten og mulige behandlingsformer.

På den måde vil du kunne fortsætte din professionelle og faglige kommunikation uanset patientgruppe. Dine engelskkundskaber følger udviklingen, hvor en stadig større gruppe af patienter i det danske sundhedssystem ikke taler dansk og den daglige kommunikationen og faglige medicinske vejledning derfor foregår på engelsk. Desuden vil du kunne bevæge dig sproglig ugeneret i de projektorienterede samarbejder, der er på tværs af indenlandske såvel som udenlandske faggrupper, da du på kurset lærer at kommunikere på et fagligt højt engelskniveau.

Dit udbytte

Når du har afsluttet kurset vil du være i stand til at:

  • udtrykke dig mundtligt på engelsk i et varieret sprog i kommunikative sammenhænge af primært sundhedsfaglig karakter og sekundært af samfundsmæssig og almen karakter
  • yde god service over for borgere/patienter på et klart og entydigt engelsk
  • anvende telefonen til at yde intern og ekstern service på engelsk
  • udtrykke sig skriftligt på engelsk i et varieret sprog i kommunikative sammenhænge af primært  sundhedsfaglig karakter og sekundært af samfundsmæssig og almen karakter

Praktisk information

Undervisningen er fra kl. 08.15 – 14.30 og det foregår som klasseundervisning, hvor der som udgangspunkt skal være minimum 16 deltagere.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart og umiddelbart derefter får du besked om kursets gennemførelse.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle der ønsker at få genopfrisket deres engelsk inden for medicinsk fagsprog.

Pris

Pris: 1.500,00 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Aarhus Business College

Skræddersyede kurser til ledige

Aarhus Business College giver dig mange kursus- og efteruddannelsesmuligheder, der kan bane vejen til dit næste job. Hvis du er ledig, har du forskellige muligheder for at få ny viden og kompetencer, der kan forbedre dine job- og karrieremuligheder. På Aarhus Business College...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 28
8260 Viby J

 Vis telefonnummer
aabc.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Medical English

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Medical English

En gruppe lægesekretærer har netop færdiggjort kurset Medical English på Aarhus Business College. Hør, hvad de har fået med sig videre:

Læs mere