Vis kurserforledige.com som: Mobile

AMU-online kurser

Aarhus Business College
Varierende længde
Kurser for ledige
Fjernundervisning
Startdato: Løbende opstart - Fjernundervisning

Kursusbeskrivelse

Kurser for ledige

AMU-online kurser

Vi på Aarhus Business College har gjort det muligt at tage en lang række af vores AMU-kurser som onlineundervisning. Det vil sige, at du kan tage kurset hjemme – på din egen computer – med en dygtig underviser på den anden side af skærmen.

Du vælger selv, hvor og hvornår, du ønsker at koble dig op til vores læringsplatform, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål og brug for hjælp.

Indhold på AMU-Online udbud

På Aarhus Business College tilbyder vi mere end 50 online AMU-kurser med hurtig opstart. Der findes mange forskellige kurser, hvor nogle af kurserne der b.la. udbydes er inden for regnskab, økonomi, IT, Excel og meget mere. 

Er du interesseret i at læse mere om, hvilke hurtig opstartskurser Aarhus Business College tilbyder, så kig nærmere på deres hjemmeside. 

Pris

Prisen for et af de følgende kurser er meget varierende, og prisen afhænger både af kurset og længden på kurset. Prisen er dog fra 126 kroner ekskl. moms på alle kurser.

Om udbyderen

Skræddersyede kurser til ledige

Aarhus Business College giver dig mange kursus- og efteruddannelsesmuligheder, der kan bane vejen til dit næste job. Hvis du er ledig, har du forskellige muligheder for at få ny viden og kompetencer, der kan forbedre dine job- og karrieremuligheder. På Aarhus Business College...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 28
8260 Viby J

 Vis telefonnummer
aabc.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om AMU-online kurser

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.