Vis kurserforledige.com som: Mobile

Vi afholder en digital MESSE FOR LEDIGE den 19. januar. Skriv dig op her og kom med til messen. 

Viser 1-3 af 3
Viser 1-3 af 3
 

Vil du gerne arbejde med ledelse og hvordan du får mere ud af folk?

Lær at stille spørgsmål, der udvikler medarbejdere og få redskaber til at styrke din kommunikation gennem coaching.

Gennem coaching kan du aktivere dine medarbejdere og styrke arbejdet. Med nærvær, evnen til at lytte og ved at stille de rigtige spørgsmål kan du som leder få mere ud af dine medarbejdere og optimere arbejdsindsatsen.

Forstå din rolle som leder

For at kunne motivere og coache kollegaer og medarbejdere, skal du forstå rollen som leder og hvad denne indebærer. Alle vores kursusudbydere i kategorien coachende lederskab, tilbyder kurser, der giver dig en grundig indføring i rollen som leder og giver dig brugbare redskaber til at varetage ledelsesmæssige arbejdsopgaver, som f.eks. MUS-samtaler og udviklende coaching samtaler.

Alle kurserne fokuserer på at udvikle kursisters ledelseskompetencer, specielt i forbindelse med intern udvikling og læring i virksomheden.

Coaching i organisationer

Kurserne fokurserer desuden også på at udvikle deltageres forståelse af organisationers opbygning. Her lærer deltagere at fokusere på coaching i en organisatorisk sammenhæng - dvs. at bruge coaching til opgaveløsning i grupper og skabe bedre relationer iblandt medarbejdere.

Konflikthåndtering og LEAN?

Vil du fokusere på, hvordan du håndterer svære samtaler og konflikthåndtering? Eller vil du gerne være bedre til at optimere effektiviteten på arbejdspladsen? Så overvej, om et kursus i konflikthåndtering eller et kursus i LEAN ledelse var noget for dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus!

Ønskeliste
Kundecase
Bente, deltager på Camp Future i...

”Camp Futures kursus i forretningsudvikling og projektstyring har både et højt fagligt niveu, en stærk undervisningsproces samt løsning af en konkret opgave ude hos en virksomhed"

Læs mere
Sarah, deltager på Camp Future i...

”Jeg vil anbefale Camp Future programmet til alle ledige akademikere"

Læs mere
Lisa, deltager på Camp Future i ...

”Jeg kan klart anbefale Camp Future til alle, der har brug for at komme videre med jobsøgningen"

Læs mere
Gavin, deltager på Camp Future i...

”Jeg kun sige fantastiske ting om Camp Future, jeg er ikke kun blevet klogere på mig selv og mine kompetencer, men også udviklet helt nye"

Læs mere