Top 10: De mest populære kurser lige nu

Top 10: De mest populære kurser lige nu

Er du ledig og går du og pønser på, om et kursus eller en uddannelse kunne sætte gang i din karriere? Så er du kommet til det rette sted! Her hos kurserforledige.com ved vi at det kan være svært at navigere i udvalget af kurser og uddannelser. Derfor har vi her samlet en liste over de 10 mest populære kursusforløb på kurserforledige.com lige nu.


Med den rette uddannelse vil viden komme til nytte for din karriere. Det er derfor heller aldrig for sent at lære noget nyt, så hvis du føler, at din jobsøgning er gået i stå, kan nye kompetencer på dit CV muligvis være lige det, der skal til. Klik dig gennem listen herunder og få et overblik over de mest populære forløb på kurserforledige.com lige nu på tværs af alle vores kursuskategorier.

1

Bliv Beskæftigelseskonsulent

Wattar Gruppen logo

  Beliggenhed: København + Online

  Varighed: 6 uger

  Pris: 29.400 kr. ex moms


Lær at vejlede og motivere andre mennesker

Dette kursus er for dig, der drømmer om at arbejde som beskæftigelseskonsulent. Du vil lære at vejlede og motivere mennesker med udgangspunkt i kognitiv teori og metode, og du vil opnå kompetencer indenfor både mundtlig og skriftlig kommunikation, samtaleteknikker og motivationsfremmende arbejde.
Formålet med dette kursus hos Wattar Gruppen er at give dig kompetencer til dit CV, der bringer dig nærmere job ved at give dig viden, færdigheder og kompetencer til at kunne arbejde indenfor både beskæftigelsesindsatsen samt indenfor brancher, hvor coaching, rådgivning og kommunikation bliver en del af dit arbejde.

Læs mere om kurset her


2

Kognitiv Mentor Kursus

Wattar Gruppen logo

  Beliggenhed: København + Online

  Varighed: 6 uger

  Pris: 29.400 kr. ex moms


Tilføj nye kompetencer til dit CV

Vil du arbejde som mentor og leder du efter et mentor kursus? Wattar Gruppen tilbyder et 6-ugers mentor kursus, som vil hjælpe dig med at få opkvalificeret dit CV. Formålet med kurset til kognitiv mentor er at give dig den nyeste viden, færdigheder og kompetencer til at kunne varetage et job som mentor, coach eller vejleder, og hvor du med dit kursus kan søge job i både privat og offentlig sektor. Når du har færdiggjort Kognitiv mentor, modtager du et bevis på, at du har gennemført kurset.

Læs mere om kurset her


3

Bliv Beskæftigelseskonsulent

Erhvervs Konsulenterne logo

  Beliggenhed: Herning, Kolding, København, Odense, Aalborg, Aarhus, Online

  Varighed: 6 uger

  Pris: Kontakt udbyder for nærmere information


Mærk glæden ved at hjælpe andre

Tilmeld dig kurset og bliv en af de mange hundrede, Erhvervs Konsulterne de sidste 15 år har hjulpet i job indenfor beskæftigelsesområdet. Med kurset Bliv Beskæftigelseskonsulent får du viden og kompetencer, der bringer dig 360 grader rundt om hverdagen, som beskæftigelseskonsulent. Med dette kursus bliver du én af dem, der hjælper mennesker tilbage på sporet, og du kommer til at gøre en mærkbar forskel i andre menneskers liv.

Læs mere om kurset her


4

Video Producer Uddannelsen

North Creative Academy logo

  Beliggenhed: København

  Varighed: 6 uger

  Pris: 32.400 kr. ex moms


Lær at producere video på seks uger

Video Producer Uddannelsen er designet til, på bare 6 uger, at gøre dig i stand til at tilrettelægge, optage og redigere professionelt video content til din virksomhed, organisation eller dig selv. Trin for trin lærer du de kompetencer der skal til, for at du kan lave video til markedsføring & kommunikation på hjemmesider, sociale medier, intranet m.m.
Ved uddannelsens afslutning har du en instruktørs overblik og værktøjer til selvstændigt at producere kommercielle såvel som formidlende filmprojekter. Efter endt uddannelse modtager du et diplom med en beskrivelse af dit kursusforløb.

Læs mere om forløbet her


5

Bliv pædagogmedhjælper - 6 ugers kursus

Erhvervs Konsulenterne logo

  Beliggenhed: Herning, Kolding, København, Odense, Aalborg, Aarhus

  Varighed: 6 uger

  Pris: Kontakt udbyder for nærmere information


Kom i gang som pædagogmedhjælper

På kurset får du kendskab til det at arbejde som pædagogmedhjælper i en daginstitution/SFO samt ungeområdet. Du får indblik i, hvad der forventes, at en pædagogmedhjælper skal kunne for at indgå i en travl og spændende hverdag.
Det 6 ugers kursus Bliv pædagogmedhjælper giver dig en grundlæggende praksisviden om blandt andet børns trivsel, leg og læring, ungeindsatser, børns og unges udvikling, hvordan man hjælper og støtter børn og unge i konfliktsituationer, hvordan man indgår i samarbejdet med kollegaer og meget mere.

Læs mere om kurset her


6

Hygiejne kursus / Hygiejnebevis

fødevarekurser logo

  Beliggenhed: Online

  Varighed: 3 timer

  Pris: 295 kr. ex moms


Tag et online hygiejnekursus, når det passer dig

Med dette kursus hos fødevarekurser.dk får du mulighed for at hygiejnekursus præcis hvor og når det passer dig. Kurset foregår nemlig online og tager cirka 3 timer at gennemføre hvorefter du kan printe dit hygiejnebevis.
Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området, og kan gennemføres på både computer, tablet og mobil.

Læs mere om kurset her


7

Gaffeltruckcertifikat på 7 dage (6 ugers jobrettet uddannelse)

Dekra logo

  Beliggenhed: Brabrand, Brøndby, Herning, København, Næstved, Odense, Vejen, Aalborg, Aarhus

  Varighed: 7 dage

  Pris: Fra 938 kr.


Tag et truckcertifikat på 7 dage

Vil du være truckfører? Hos DEKRA kan du tage et gaffeltruckcertifikat på kun 7 dage, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører. Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder og bliver en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen.
Undervisningen er en god blanding af praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kan bl.a. se frem til at lære at føre og betjene gaffeltrucks og/eller gaffelstablere, og hvordan du foretager korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods.

Læs mere om kurset her


8

Bliv Certificeret Kostvejleder

At Work logo

  Beliggenhed: Online

  Varighed: 50 lektioner

  Pris: 9.500 kroner


Tag en kostvejleder uddannelse

Med denne uddannelse hos At Work får du den nødvendige teoretiske viden og de praktiske værktøjer der skal til, for at kunne give individuel kostvejledning. Du sætter din kunde/fokusperson i centrum, og formår at skræddersy et målrettet og realistisk forløb til den enkelte, så vedkommende fastholdes i et godt og motiverende forløb.

Uddannelsen består af flere områder. Blandt andet vil du komme til at lære om:
• Basal ernæring
• Adipositas (Fedme)
• Vægttab – Kostvejledningsforløb
• Træning og vægttab
• Psykologi
• Og meget mere.

Læs mere om forløbet her


9

Coaching og konflikthåndtering

Wattar Gruppen logo

  Beliggenhed: København + Online

  Varighed: 6 uger

  Pris: 26.395 kr. ex moms


Arbejd målrettet og professionelt med konfliktløsning

Vil du arbejde med coaching og konflikthåndtering? Dette kursus hos Wattar Gruppen lærer dig at anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, så du bliver i stand til at coache professionelt og arbejde målrettet med konflikthåndtering i både 1:1 coaching, coaching i teams og i organisationer. Kurset giver dig redskaber til at styrke din kommunikation og skabe den rette ramme for din coachopgave eller den konflikt, der skal løses.

Denne viden opnås gennem kursets materiale, hvor du blandt andet vil blive præsenteret for følgende indhold:
• Færdigheder i kognitive teorier og metoder indenfor coaching og konflikthåndtering.
• Kompetencer i at anvende principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog.
• Færdigheder i samarbejde, assertiv kommunikation og konfliktløsningsmetoder.
• Færdigheder i forebyggelse af konflikter.
• Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet.
• Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness.

Læs mere om kurset her


10

Regnskab og Bogføring inkl. Dynamics 365, e-conomic og Excel

Itucation logo

  Beliggenhed: København, Aarhus, Online

  Varighed: 6 uger

  Pris: 26.395,62 kr. ex. moms


Styrk dit CV med efterspurgte IT-kompetencer

På dette kursus hos Itucation vil du blive undervist i regnskab, bogføring, erhvervsøkonomi, samt Dynamics 365 Business Central. Kurset starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset.

Du vil komme til at arbejde med forskellige værktøjer og økonomiske problemstillinger i løbet af de 6 uger regnskabskurset varer - alle i forhold til virksomheders økonomistyring. Har du erfaring indenfor administration og kontor, eller ønsker du at arbejde inden for økonomi- og administrationsområdet, så er kurset noget for dig.

Læs mere om kurset her


Listen indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb på kurserforledige.com og er baseret på antal sidevisninger og antal forespørgsler i perioden 1-1-2023 til 31-3-2023.

Efteruddannelse er vigtig for alle - også ledige!

Leder du efter flere relevante kurser og uddannelser som ledig? Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det kursusforløb, der passer bedst til dig og dine drømme for fremtiden.

Find dit kommende kursus her

Michelle Hjorth
Digital Content Specialist