Ledige topchefer bag ny uddannelse

DTU Business

Ledige topchefer bag ny uddannelse

Fire ledige erhvervsledere står bag nyt uddannelsestilbud til erfarne, arbejdsløse chefer, der søsættes af DTU Business. Formålet er at skabe nye job og vækst i danske virksomheder.

Kursus for ledige topcheferNød lærer nøgen kvinde at spinde. Og manglende relevante tilbud lærer arbejdsløse topchefer at strikke et nyt uddannelsesprogram sammen.

Fire medlemmer af netværket Topledere på vej satte sig i foråret sammen for at se nærmere på, om det var muligt at skabe et seks ugers uddannelsesforløb for ledige, som henvender sig til erfarne ledere, der gerne vil videre, og som samtidig kan være med til at skabe mere vækst. De fire præsenterede ideen for DTU Executive School of Business, som tog udfordringen op, og efter sommerferien starter det første hold kursister på programmet “The  100 Day Growth challenge” på DTU.

Kilde: Børsen, d. 15 juni 2012


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på kurserforledige.com? Du bidrager ved, at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her