Engageret drive - kommunikation og ledelse

Bartell & Co har mange tilfredse kursister

Kursisterne er glade for Bartell & Co

Jeg vil gerne sige tak – en KÆMPE TAK, for at blive set som den jeg er. Jeg er blevet meget bevidst om mine værdier og kompetencer, og har fået nye overbevisninger. Det har betydet, at jeg er blevet mere positiv og hver dag starter jeg med positive historier. Troen på mig selv har jeg fundet, og takket være den fine og kompetente måde at støtte mig, fik jeg motivation og energi til at få skrevet en fantastisk opgave. Jeg er bl.a. blevet klædt godt på, til at være assertiv og gå til jobsamtale, og min stemme og kropssprog understøtter nu det verbale.

Jeg er så glad for at min vej krydsede Bartell, og jeg kan varmt anbefale kurset ”kommunikation, - at blive set og hørt”.

Lena Maigaard, Psykomotorisk terapeut

*******************

Kurset med Bartell + co har været en fantastisk oplevelse. De værktøjer jeg har lært, har måske været de vigtigste nogensinde, som jeg kan tage med og bruge hele livet. Det har givet mig selvindsigt og positiv energi.

Martin Juhl

*******************

Jeg ville meget gerne blive bedre til at sælge mig selv ved jobsamtaler. Det er jeg blevet! Fantastisk! Så ville jeg gerne blive mere udadvendt og det har jeg fået taget fat på. Det skal nok komme. Jeg har fået noget at arbejde med.

*******************

”Bliv SET og HØRT” har for mig været som en dør, der er åbnet i mit liv. Yes, jeg kan!

*******************

Før talte jeg lavt og havde et kropssprog der sagde: ”undskyld jeg er her”. Bartell + Co har givet mig værktøjerne til at kunne stille mig overfor en forsamling og tale højt og tydeligt – kort sagt formidle klar kommunikation.

Helle S. Christensen

*******************

Kurset har været en fantastisk mulighed for selvindsigt og selverkendelse. Noget som jeg ikke tidligere har givet mig selv tid til. Jeg går herfra som et nyt og afklaret menneske.

*******************

Troen på jeg ved at jeg kan realisere mine mål. På kurset har jeg fået nogle redskaber og information, og det er op til mig at bruge disse redskaber og denne information konstuktivt til at realisere mine drømme. Kurset har givet mig mod til at tro på at jeg kan. I CAN DO IT!! - Jeg føler mig så rørt og taknemmelig for at have deltaget i dette kursus. Sikken en berigelse!

Saramarie Fromberg

*******************

Tusind tak for fire meget lærerige, spændende og ikke mindst udfordrende dage. Allerede den første dag slog I benene væk under mig, samtidig tænkte jeg, kan jeg virkelig lære så meget på så lidt tid og ved I hvad, jeg har lært en masse om kommunikation og mig selv. I er nogle fantastiske undervisere, som der burde være flere af på de danske skoler. - Tak.

Amela H., BA engelsk/tysk og international erhvervskommunikation

*******************

Hvis du trænger til en motivations smoothie ift. personlig udvikling og kommunikation er dette det rette sted – Det er gaven der bliver ved med at give.

Ulla Klint Rosso

*******************

Jeg har fået stort udbytte af kurset, og kan varmt anbefale det til alle, der ønsker at øge deres selvindsigt og opnå en autentisk kommunikation. Thumbs up!

Anja Dirksen

*******************

Kurset har givet mig en endnu større bevidstgørelse i brugen af kommunikationsmæssige værktøjer, der giver mit større power og gennemslagskraft.

Lis Bendixen

*******************