Det siger kursisterne om Commitment Lab

Det siger kursisterne om Commitmand Lab

Bodil Agnete Christensen, HR-chef Universe Science Park

”Tine Nyholm, Commitment Lab, er fantastisk til at kæde teori og praksis sammen. Hun er selv et kæmpe leksikon indenfor de forskellige teorier, og formår samtidig at koble dem sammen, så de giver mening. Samtidig er Tine unik til at gøre teorierne nærværende med mange eksempler på anvendelse af værktøjerne i praksis.”

Carsten Hammer, Merkonom finansiering, Key Account Manager

”Commitment Lab’s uddannelse ( ) formidles på kompetent, nærværende, dynamisk og dybt passioneret vis. Underviser og undervisningsform komplementerer og forstærker således budskaberne i det i forvejen yderst relevante pensum. Med den studerendes åbne og engagerede indstilling til aktiv studiedeltagelse, sikres denne både som menneske, medarbejder og leder herved et varigt opkvalificerende udbytte. Der er et meget stort behov for at sprede Commitment Lab’s budskab i det danske erhvervsliv.”

Anders Melander, Byggetekniker, Brandsikringsrådgiver

”Trods høje forventninger til diplomuddannelsesforløbet overstiger udbyttet forventningerne. Dette er uden overdrivelse det mest værdiskabende forløb jeg har deltaget i. Både på det personlige plan og i forhold til en forbedret evne til at skabe værdi i organisatoriske sammenhænge. Værdien er, at man nu har værktøjerne, der helt konkret kan bruges i enhver organisation til at skabe: Væsentligt bedre kommunikation, aktiv deltagelse, øget indflydelse og commitment og en række synergieffekter.”

Mette Stauning, Markedsøkonom

”Hvis du eller I savner handlekraft til effektuering af jeres strategi og ønsker at alle i organisationen bidrager hertil, kan I med fordel invitere Commitment Lab indenfor. Tine Nyholm har som underviser en evne til at engagere alle studerende og på elegant vis demonstrere sammenhæng mellem teori og praksis – og ikke mindst inspirere de studerende til at tage ejerskab for egen udvikling.”

Christian Herrig, Ingeniør

”Har man kun mulighed for, at vælge ét kursus som leder, er uddannelsesforløbet “Psykologisk & social kapital”,faciliteret af Commitment Lab, det rette valg. Uddannelsesforløbet bør være en del af enhver leders værktøjskasse.”Læs mere om Commitment Lab - Jobrettede uddannelser

Bestil information


Kom I kontakt med Commitment Lab - Jobrettede uddannelser
Ingen omkostninger eller forpligtigelser