Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Drømmer du om at arbejde med tal og økonomi? Og er du pt ledig? 

Så tag et 6 ugers jobrettet kursus inden for regnskab og bogføring og styrk dit CV til din jobsøgning! 

På kurserforledige.com har vi samlet en lang række jobrettede kurser inden for regnskab og bogføring til dig, der er ledig og ønsker en karriere i denne branche. Vores tilknyttede kursus udbydere tilbyder kurser, der giver dig de nødvendige værktøjer således du bliver i stand til at kunne varetage stillinger med fokus på regnskab og bogføring. 

Kan du se dig selv i en stilling som f.eks. regnskabsmedarbejder eller bogholder, så kan du med sikkerhed finde et kursus her, der både vil styrke dine faglige kompetencer samt pynte på dit CV til når du skal søge jobs. 

Regnskab

Hvem har ret til 6 ugers kursus?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan informere dig om dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Karrieremuligheder inden for regnskab og bogføring

Som ansat regnskabsmedarbejder vil du til dagligt have ansvaret for at holde styr på en virksomheds pengestrøm. Typisk vil du blive ansat i en organisations eller en mindre virksomheds økonomi - og regnskabsafdeling. Dog kan du også blive ansat i et revisionsfirma, hvor du vil have til formål at løse regnskabsopgaver for eksterne virksomheder. 

Hvor kan man tage et 6 ugers jobrettet kurser inden for regnskab og bogføring?

Som ledig kan du vælge at tage et 6 ugers jobrettet kursus i regnskab og bogføring som et online kursus eller med fysisk fremmøde. Ønsker du at tage kurset gennem fysisk fremmøde har du mulighed for dette i følgende byer: 

  • København
  • Århus
  • Fredericia
  • Kolding
  • Odense
  • Hillerød 

Dette afhænger af det enkelte kursus, som du kan læse mere om ovenfor. 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med din jobsøgning! 

Er du allerede i arbejde? Find et regnskabs - og bogføringskursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste