Viser 1-20 af 24
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2

Bliv skarp til online marketing, sociale medier og web kommunikation

Har du en baggrund inden for journalistik, kommunikation eller markedsføring, kan du med fordel tage et 6 ugers jobrettet kursus i online marketing. Her kan du opdatere dine eksisterende kompetencer eller udvikle nye - f.eks. kan du blive bedre til at målrette tekster til et bestemt publikum, bruge forskellige medieplatforme til at udbrede et budskab eller skrive til nettet og blogging.

Et kursus i online markedsføring kan også give dig evnerne til at opbygge, vedligeholde og udvikle en online marketingstrategi.

Sociale medier - hvad er din staus?

Har du styr på facebook og twitter? Vores kursusudbydere tilbyder kurser, der forkuserer specielt på kommunikation og sociale medier. Lær f.eks. hvordan du målretter kommunikation til de forskellige medier, intergarer med brugere og skaber god trafik.

Search Engine Optimisation (SEO)

Søgemotoroptimering er en proces, hvor en hjemmeside udnytter internettets søgemaskiner til at skabe kontakt med de kunder, der som regel er på jagt efter et produkt, en service eller anden information. SEO omfatter flere trin: forståelse for de søgeord, kunder bruger, viden om præcis hvilke søgemaskiner kunderne bruger  - og selvfølgelig optimeringen af hjemmesiden i forhold til ovenstående.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Har du allerede et job? Se vores kurser i online marketing til erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Mere specifikt?