Kurser for ledige

Coaching og konflikthåndtering

Wattar Gruppen, i København (+1 lokationer)
Længde
6 uger
Længde
6 uger
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Coaching og konflikthåndtering

Vil du arbejde med coaching og konflikthåndtering? Vi lærer dig at anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, så du bliver i stand til at coache professionelt og arbejde målrettet med konflikthåndtering i både 1:1 coaching, coaching i teams og i organisationer. Kurset giver dig redskaber til at styrke din kommunikation og skabe den rette ramme for din coachopgave eller den konflikt, der skal løses.

Kursets indhold 

Undervisningen udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende indhold:

    • Færdigheder i kognitive teorier og metoder indenfor coaching og konflikthåndtering.
    • Kompetencer i at anvende principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog.
    • Færdigheder i samarbejde, assertiv kommunikation og konfliktløsningsmetoder.
    • Færdigheder i forebyggelse af konflikter.
    • Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet.
    • Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness.

Undervisningen afvikles som Hybrid. Det vil sige, at der både er kursister til stede i vores lokaler i København og online deltagere. Det fungerer således, at underviseren vil kunne se dig og dine medkursister på en stor skærm på bagvæggen af lokalet når jeres kamera er tændt.

Der er flere intelligente mikrofoner fordelt i lokalerne, så I kan være sikre på at høre både underviseren og deltagere. Som online deltager vil man naturligvis også kunne se underviseren.

Undervisere

På uddannelsen møder du et stærkt team af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder, herunder psykologer, socialrådgivere, coaches og andre fagspecialister.

Tid og sted 

Kurset forløber over 6 uger og undervisningen foregår i tidsrummet fra 9.00 til 15.30.

Du kan vælge at deltage på deres fysiske forløb i Holbergsgade 14, 1057 København K eller som online forløb, hvor du modtager online undervisning alle 6 uger.

Målgruppe

Kurset i coaching & konflikthåndtering kan både benyttes opkvalificerende eller til at udvide din jobsøgning mod nye brancher i både den private og den offentlige sektor. De kompetencer du opnår på kurset kan omsættes til mange typer jobprofiler med opgaver indenfor fx projektledelse, vejledning, støttefunktioner, undervisning og behandling. 

Pris

Prisen for kurset er 26.395 kr. ex moms pr. deltager.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 12 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Trine
08 dec 2022
Tak for et lærerigt kursus

Jeg har været meget glad og tilfreds med kurset i Coaching og konflikthåndtering. Jeg har lært utrolig meget af de dygtige undervisere, som fortæller og forklarer i øjenhøjde og...

Vis alt
4/5
Gabi
22 nov 2022
Coaching og konflikthåndtering i top

Wattar Gruppen leverer en god og brugbar uddannelse til alle, der arbejder med mennesker og som ønsker nye redskaber, som kan bruges i alle faggrupper. Underviseren er empatisk ...

Vis alt
4/5
Ashraf
22 jun 2022
Uddannelsen førte til job!

Redskaber til at arbejde med menneskelige relationer i forhold følelser, tålmodighed og feedback. Uddannelsen førte til nyt job, hvor jeg bruger det jeg lærte på uddannelsen i ...

Vis alt
Wattar Gruppen
Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Uddannelse og kurser ved Wattar Gruppen

Hos Wattar Gruppen har vi over 25 års erfaring i at udbyde både korte og længerevarende uddannelsesforløb inden for både kognitiv terapi, coaching og rådgivning. Som studerende hos os er du sikret høj faglig kvalitet, et godt studiemiljø og kompetente...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret